Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer verbouwen Alphen aan den Rijn

Dé badkamerspecialist van Alphen aan den Rijn en omgeving

Wenst u in Alphen aan den Rijn een nieuwe badkamer of wilt u uw badkamer laten verbouwen of renoveren? Bel badkamerspecialist Bad Montage. Wij zijn professionals in de realisatie en renovatie van allerhande badkamers. Zo kunnen wij u gedurende het hele traject ontzorgen. Wist u dat wij ook uw badkamer kunnen ontwerpen? Ons bedrijf staat bekend om de lage tarieven, wat de aanschaf van een nieuwe badkamer wel heel aantrekkelijk maakt. En dat zonder dat uw badkamer erop achteruit gaat in kwaliteit. Wilt u graag meer informatie of direct een nieuwe badkamer in Alphen aan den Rijn laten plaatsen? Neem dan contact op!

Onze badkamerrenovatie

Is uw badkamer in Alphen aan den Rijn niet meer wat deze ooit geweest is en wenst u deze te verbouwen? Kies dan voor een badkamerrenovatie. Dit is wellicht zelfs goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe badkamer. Uw badkamerrenovatie verrichten wij vakkundig en professioneel. U wordt gedurende het gehele traject ontzorgd, zodat u straks volop geniet van uw nieuwe badkamer.

Badkamer verbouwen Alphen aan den Rijn

De werkwijze van Bad Montage

Wij hanteren als ware badkamerspecialist een transparante en persoonlijke werkwijze. Schakelt u ons in voor uw badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer? Dan kunt u het volgende van ons verwachten:

    • U neemt contact met ons op, waarna wij u binnen 48 uur contacteren.
    • Wij komen bij u in of nabij Alphen aan den Rijn langs om uw wensen en eisen te bespreken.
    • We brengen een offerte uit, natuurlijk op geheel vrijblijvende basis.
    • Stemt u in met de offerte? Dan gaan we voorbereidingen treffen door goederen te bestellen en deze te controleren.
    • Tijdens de bouwfase wordt eerst, zo nodig, het een en ander gedemonteerd, waarna de badkamermeubels, het leidingwerk en/of betegeling worden gerealiseerd.

Goed om te weten, is dat wij al in gemiddeld twee weken een nieuwe standaard badkamer kunnen plaatsen. Handig als u snel een nieuwe badkamer wenst voor uw woning.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Neem contact op voor uw nieuwe badkamer in Alphen aan den Rijn

Wilt u uw badkamer in Alphen aan den Rijn laten verbouwen en wenst u meer te weten omtrent de kosten? Of gaat u verhuizen en wenst u een nieuwe badkamer voor uw nieuwe woning? Dan ontwerpen wij deze voor u op een professionele wijze.
Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.