Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer nieuwbouw

Badkamer tot in detail nieuw bouwen

Is uw oude badkamer toe aan modernisering of vernieuwing? Of betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning en wilt u daar de perfecte maatwerk badkamer in plaatsen die helemaal aan uw persoonlijke wensen voldoet? Bad Montage is hét bedrijf voor badkamer nieuwbouw.
Dat is super aantrekkelijk als u uw nieuwe woning casco laat opleveren en de badkamer nieuwbouw overlaat aan ons. Veel mensen kiezen daarvoor, omdat de standaard badkamer die bij nieuwbouw opgeleverd wordt, niet aan hun wensen voldoet. Bij de nieuwbouw van uw badkamer zorgen wij er, samen met u, voor dat deze volledig aan uw wensen tegemoet komt. Want u wilt toch ook dat uw badkamer dé plek in uw nieuwe huis is waar u de rust en ruimte heeft om heerlijk te ontspannen? Wij verzorgen uw luxe badkamer nieuwbouw van top tot teen, zodat u optimaal van uw nieuwe badkamer kunt genieten. Neem contact met ons op om uw plannen voor badkamer nieuwbouw met ons te bespreken.

Complete badkamer nieuwbouw

Als u kiest u voor badkamer nieuwbouw, helpen we u graag bij het bedenken van de beste badkamerindeling. Ook adviseren we over en helpen we u met het uitkiezen van de benodigde badkamer meubels, tegels, sanitair, spiegels, wastafels, baden, douches, kranen, toiletten en radiatoren. Kortom: alles waarmee u uw badkamer persoonlijk inricht. Tijdens badkamer nieuwbouw zit u met Badkamer Montage niet wekenlang in de bouwrommel. De vernieuwing of plaatsing duurt gemiddeld namelijk maar zo’n twee weken.

Badkamer verbouwen

Waarom badkamer nieuwbouw door Bad Montage?

Waarom is een badkamer nieuwbouw laten doen door Bad Montage een zeer goede keuze?

  • 2 jaar garantie op alle montage
  • Snelle oplevering in gemiddeld twee weken
  • Ruime kennis en ervaring in badkamer nieuwbouw
  • Concurrerende tarieven
  • Complete badkamer vernieuwing of nieuwbouw
  • Gebruik van de beste kwaliteit materialen
  • Samenwerkingen met grote showrooms door Nederland

Waarom kiezen voor badkamer nieuwbouw?

Als u een badkamer nieuw laat bouwen, heeft u alle vrijheid om te kiezen voor de badkamer die helemaal bij uw wensen aansluit. Een mooie, moderne, luxe nieuwbouw badkamer zorgt voor optimaal wooncomfort en woonplezier. Daarnaast bevordert het de waarde van uw woning. Er zijn natuurlijk nog een aantal andere goede redenen om te kiezen voor badkamer nieuwbouw:

 • Verduurzamen en moderniseren van uw badkamer: u maakt uw badkamer energiezuinig met bijvoorbeeld een goed ventilatiesysteem, een waterbesparende douchekop, een grijswatersysteem waarbij douchewater hergebruikt voor het toilet, ledverlichting en buitenmuurisolatie.
 • Nieuw leidingen en vloeren: Bij bestaande bouw kunt u oude of beschadigde leidingen vervangen door nieuwe en u kunt een houten vloer vervangen. Voor meer veiligheid en comfort kan badkamer nieuwbouw uitkomst bieden.
 • Levensloopbestendige badkamer bouwen: met bijvoorbeeld een inloopdouche i.p.v.een bad, antislip coating op tegels en/of steunbeugels op de wanden.
 • Minder onderhoud en schoonmaak: een nieuwbouw badkamer kunt u zo laten maken dat schoonhouden slechts een peulenschil is.

Kosten badkamer nieuwbouw

Veel mensen zijn terughoudend als het gaat om het nieuw bouwen van hun badkamer. Dit vanwege de mogelijke hoge kosten. Voor niets gaat de zon op natuurlijk. Maar ook bij nieuwbouw van een badkamer kunnen we de kosten binnen de perken houden. Samen met u bekijken we hoe we een nieuwe badkamer voor u kunnen bouwen binnen uw budget. Wij zoeken altijd naar creatieve en aantrekkelijke oplossingen om uw badkamerwensen te realiseren.

Badkamer verbouwen

Bad Montage

Hoe gaan wij te werk?

Bij badkamer nieuwbouw gaan wij altijd als volgt te werk:

 • Offerte aanvraag: na uw offerteaanvraag plannen wij binnen 48 uur een persoonlijk gesprek met u in.
 • Wij komen bij langs voor een persoonlijk gesprek om door te spreken wat uw badkamerwensen zijn.
 • Bouwplan maken voor de nieuwbouw: nadat het bouwplan is gemaakt, bereiden wij de bouw voor en bestellen en controleren we alle benodigde materialen.
 • Bouwfase: we starten uiteraard met de indeling van de badkamer en starten met de aanleg van het leidingwerk. Daarna gaan we verder met tegelen en installeren we alle sanitair en badkamermeubels.
Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Badkamer voor ouderen

U weet waarschijnlijk ook wel dat Nederland op dit moment vergrijst en het aantal ouderen in snel tempo toeneemt. Afhankelijk van hoelang u in uw woning wil blijven wonen, kan het zinvol zijn om na te denken over een badkamer die u ‘later’ ook nog veilig kunt gebruiken. Op latere leeftijd ligt het risico op uitglijden en vallen meer dan ooit op de loer. Bij Bad Montage kunt u erop vertrouwen dat wij voor u een zogenaamde badkamer voor ouderen opleveren die niet onder doet voor een ‘gewone’ badkamer. Wij zorgen altijd voor een aantrekkelijke combinatie van mooi design en optimale gebruiksvriendelijkheid. Denk aan het plaatsen van fraaie wallpanels die eenvoudig schoon te maken zijn, maar ook aan een comfortabel toilet, wastafelmeubel of sunshower. Wij adviseren u er graag over en helpen u met uitkiezen.

Meer weten over badkamer nieuwbouw?

Wilt u meer weten over badkamer nieuwbouw door de ervaren vaklieden van Bad Montage? Al ruim 12 jaar ontwerpen, bouwen en renoveren wij badkamers. Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer dé plek in huis is waar u lekker kunt relaxen. Samen met u bekijken wij welk design bij u past en wat uw wensen zijn. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op. Wij komen bij u langs en geven u advies op maat.
Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en direct een offerte aanvragen.