Badkamer ontwerpen

Het ontwerp van uw nieuwe badkamer

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? Heeft u al een idee voor een ontwerp of moet het ontwerp nog helemaal bedacht worden? In beide gevallen schakelt u badkamerspecialist Bad Montage in! Wij ontwerpen voor u uw volledige badkamer, geheel naar uw wensen. Uiteraard doen wij het ontwerpen geheel in samenspraak met u!

Betonstuc voor een stoer design

Wellicht heeft u interesse in een nieuwe badkamer met een stoer design? In plaats van tegels kunnen wij dan betonstuc gebruiken. Deze methode zorgt voor een heel strakke uitstraling. Een voordeel bij het ontwerpen is dat betonstuc op veel soorten ondergronden toepasbaar is. Een betonstuc badkamer ontwerpen wij geheel naar uw wensen, omdat de kleur vaak wordt bepaald door het toevoegen van kleurpigmenten. Heeft u andere ideeën over een badkamer ontwerpen? Die horen wij graag, zodat wij uw wensen zo goed mogelijk kunnen realiseren!

Badkamer ontwerpen: het meubilair

Bij het ontwerpen van uw badkamer nemen wij het volledige badkamermeubilair mee. Wij verzorgen graag uw complete badkamer. Het ontwerpen is dus inclusief waterdichte badkamermeubels, waarbij u de keuze heeft uit verschillende designs en kleuren. Daarbij is er een keuze uit een grote variëteit kasten op maat (inclusief spiegelkasten), spiegels, wastafels, doucheruimtes, baden, kranen, toiletten, inbouwreservoirs, drains en afvoerputten, stoomcabines, sunshowers en radiatoren. Bij het ontwerpen van uw badkamer kunnen wij verder ook meteen rekening houden met een eventuele vloerverwarming en verschillende tegelvloeren.

Goedkope badkamers

Ontwerp bij badkamerrenovatie

Wellicht is het in uw geval voordeliger om uw badkamer te renoveren in plaats van een geheel nieuwe badkamer aan te leggen. Ook in het geval van een renovatie ontwerpen wij graag uw nieuwe badkamer voor u! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor nieuwe tegels of om het sanitair op een andere plek te laten plaatsen. Bij Bad Montage kunt u terecht voor het complete traject, van het ontwerp tot de verbouwing.

De voordelen van Bad Montage

Het inschakelen van badkamerspecialist Bad Montage biedt u de volgende voordelen bij het ontwerpen van uw badkamer:

 • Ruime ervaring – we ontwerpen, verbouwen, installeren en renoveren al 12 jaar badkamers
 • Volledige montage van de badkamer met 2 jaar garantie
 • Zorgvuldige en complete levering van uw badkamer van A t/m Z
 • Een ervaren, professioneel en servicegericht team van monteurs

Neem contact op met de monteurs van Bad Montage

Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer de plek in uw huis wordt waar u even helemaal kunt ontspannen. Daarom nemen wij graag uw zorg uit handen en verzorgen wij het complete traject, van ontwerp tot verbouwing en installatie. Vragen, speciale verzoeken of meer informatie? Stuur dan een mail naar info@bad-montage.nl of bel naar 06-40361217. Onze ervaren monteurs staan klaar om de badkamer van uw wensen te ontwerpen.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht