Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer ontwerpen

Het ontwerp van uw nieuwe badkamer

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? Heeft u al een idee voor een ontwerp of moet het ontwerp nog helemaal bedacht worden? In beide gevallen schakelt u badkamerspecialist Bad Montage in! Wij ontwerpen voor u uw volledige badkamer, geheel naar uw wensen. Uiteraard doen wij het ontwerpen geheel in samenspraak met u!

Betonstuc voor een stoer design

Wellicht heeft u interesse in een nieuwe badkamer met een stoer design? In plaats van tegels kunnen wij dan betonstuc gebruiken. Deze methode zorgt voor een hele strakke uitstraling. Een voordeel bij het ontwerpen is dat betonstuc op veel soorten ondergronden toepasbaar is. Een betonstuc badkamer ontwerpen wij geheel naar uw wensen omdat de kleur vaak wordt bepaald door het toevoegen van kleurpigmenten. Heeft u andere ideeën over een badkamer ontwerpen? Die horen wij graag, zodat wij uw wensen zo goed mogelijk kunnen realiseren!

Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen: het meubilair

Bij het ontwerpen van uw badkamer nemen wij het volledige badkamermeubilair mee. Wij verzorgen dus graag uw complete badkamer. Het ontwerpen is dus inclusief waterdichte badkamermeubels, waarbij u de keuze heeft uit verschillende designs en kleuren. Daarbij is er de keuze uit een grote variëteit kasten op maat (inclusief spiegelkasten), spiegels, wastafels, doucheruimtes, baden, kranen, toiletten, inbouwreservoirs, drains en afvoerputten, stoomcabines, sunshowers en radiatoren. Bij het ontwerpen van uw badkamer kunnen wij verder ook meteen rekening houden met een eventuele vloerverwarming en verschillende tegelvloeren.

Ontwerp bij badkamerrenovatie

Wellicht is het in uw geval voordeliger om uw badkamer te renoveren in plaats van een geheel nieuwe badkamer aan te leggen. Ook in het geval van renovatie ontwerpen wij graag uw nieuwe badkamer voor u! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor nieuwe tegels of om het sanitair op een andere plek te laten plaatsen. Bij Bad Montage kunt u terecht voor het complete traject, van het ontwerp tot de verbouwing.

De voordelen van Bad Montage

Het inschakelen van badkamerspecialist Bad Montage biedt u de volgende voordelen bij het ontwerpen van uw badkamer:

  • Ruime ervaring – we ontwerpen, verbouwen, installeren en renoveren al 12 jaar badkamers
  • Volledige montage van de badkamer met 2 jaar garantie
  • Zorgvuldige en complete levering van uw badkamer van A t/m Z
  • Een ervaren, professioneel en servicegericht team van monteurs

Badkamer ontwerpen

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Neem contact op met de monteurs van Bad Montage

Wilt u meer weten over een badkamer laten verbouw door de vakmensen van Bad Montage?
Al ruim 12 jaar ontwerpen, bouwen en verbouwen wij luxe badkamers. Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer dé plek in huis wordt, waar u even helemaal kunt ontspannen. Samen met u bekijken wij welk design bij u past en wat uw wensen zijn. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op. Wij komen bij u langs en geven u advies op maat.
Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.