Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer plaatsen

Nieuwe badkamer plaatsen door Bad Montage

Wilt u een badkamer laten plaatsen in uw bestaande woning of uw nieuwbouwwoning? Bad Montage is uw badkamerspecialist voor renovatievernieuwing en het aansluiten van uw vloerverwarming op uw cv! Bad Montage is hét bedrijf voor badkamer nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij verzorgen voor u een complete badkamer tot in de puntjes, zodat deze aan al uw wensen voldoet. Want uw badkamer moet dé plek in uw woning zijn waar u de rust en ruimte heeft om heerlijk te ontspannen. Wij renoveren uw badkamer van top tot teen, inclusief het plaatsen van luxe sanitair en tegels, en geven hem de nodige luxe, zodat u optimaal van uw badkamer kunt genieten. Daar hoort ook een comfortabele vloerverwarming bij die wij ook voor u aansluiten op uw cv. Neem dus snel contact met ons op voor het plaatsen van een badkamer.

Complete badkamer plaatsen

Als u kiest u voor een nieuwe badkamer plaatsen, helpen we u graag bij het bedenken van de ideale indeling van de beschikbare ruimte en het uitkiezen van de benodigde badkamer meubels, tegels, sanitair, spiegels, wastafels, baden, douches, kranen, toiletten en radiatoren. Kortom: alles waarmee u uw badkamer opnieuw aankleedt en naar eigen comfort inricht. Als wij voor u een complete badkamer plaatsen, zit u met Badkamer Montage niet voor weken in de bouwrommel. Een badkamer plaatsen duurt bij ons gemiddeld maximaal twee weken.

Badkamer verbouwen

Waarom Bad Montage een badkamer laten plaatsen?

Bad Montage is dé badkamer specialist die u inschakelt voor het laten plaatsen van uw badkamer. Dat is om de volgende redenen:

  • 2 jaar garantie op alle montage
  • Snelle oplevering binnen twee weken
  • Ruime kennis en ervaring in badkamers plaatsen
  • Concurrerende tarieven
  • Complete badkamer van A tot Z
  • Gebruik van topkwaliteit materialen

Badkamer verbouwen

Onze werkwijze

Bij een badkamer plaatsen, werken wij altijd in overzichtelijke stappen. Namelijk de volgende:

 • Offerte aanvraag: na uw offerte aanvraag plannen wij binnen 48 uur een persoonlijk gesprek met u in.
 • Wij komen bij langs voor een persoonlijk gesprek om door te spreken wat uw badkamerwensen zijn.
 • Plan maken voor de plaatsing. Daarna bereiden wij het badkamer plaatsen voor, en bestellen en controleren we alle benodigde materialen.
 • Bouwfase: uiteraard starten we eerst met de sloopwerkzaamheden, daarna vernieuwen we de leidingen en installeren we de vloerverwarming, ook bereiden we de verdere plaatsing voor. Daarna wordt het tegelwerk gedaan en monteren we de overige onderdelen van de badkamer.
Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Badkamer plaatsen voor ouderen

U denkt er wellicht liever niet aan, maar het is een feit dat Nederland op dit moment vergrijst en het aantal ouderen dus in snel tempo toeneemt. Afhankelijk van hoelang u in huis wilt blijven wonen, kan het zinvol zijn om na te denken over het plaatsen van een badkamer voor ouderen die u nog een aantal jaren veilig kunt blijven gebruiken. Bij Bad Montage kunt u erop vertrouwen dat wij bij het plaatsen van een zogenaamde badkamer voor ouderen ervoor zorgen dat die niet onder doet voor de ‘gewone’ badkamer. Wij zorgen altijd voor een aantrekkelijke combinatie van design en optimale gebruiksvriendelijkheid. Denk aan het plaatsen van een inloopdouche i.p.v een bad, fraaie wallpanels die eenvoudig schoon te maken zijn, maar ook aan een comfortabel toilet, wastafelmeubel of een sunshower. Ook een comfortabele vloerverwarming plaatsen hoort hierbij.

Meer info over badkamer plaatsen?

Krijgt u graag meer informatie over een badkamer plaatsen in uw bestaande of nieuwbouw woning? Al ruim 12 jaar ontwerpen, bouwen en renoveren wij badkamers. Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer dé plek in huis is, waar u lekker kunt relaxen. Samen met u bekijken wij welk design bij u past en wat uw wensen zijn. Wacht dus niet te lang en neem direct contact met ons op. Wij komen bij u langs en geven u advies op maat.
Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en direct een offerte aanvragen.