Badkamer renovatie

Uw badkamerrenovatie in goede handen

Wilt u snel een badkamerrenovatie? Schakel dan badkamerspecialist Bad Montage in voor een professionele badkamer renovatie. Heeft u al specifieke wensen voor uw badkamer of heeft u nog geen idee? Geen nood, want als badkamerspecialist zijn wij u graag van dienst. Ons bedrijf is gespecialiseerd in zowel de plaatsing van nieuwe badkamers als de renovatie van bestaande badkamers. Ook kunnen wij het ontwerp van uw badkamer geheel verzorgen. Kunt u niet wachten om uw badkamerrenovatie te laten uitvoeren? Neem dan direct contact met ons op!

Ontwerp bij uw badkamer renovatie

Bent u van plan om door een badkamerrenovatie uw badkamer een stoere uitstraling te geven? Dan is betonstuc mooi materiaal om uw tegels mee te vervangen. Dit zorgt ervoor dat uw badkamer een strak en mooi geheel wordt. Tevens is het goed te vermelden dat betonstuc toepasbaar is op diverse ondergronden en wij deze geheel naar wens leggen. Heeft u een bepaalde wens voor uw badkamer? Graag horen wij hier meer over, zodat wij met zorg uw droombadkamer kunnen aanleggen.

Het meubilair van uw badkamer

Gedurende uw badkamerrenovatie nemen wij ook het meubilair mee. Zo kunnen wij waterdichte badkamermeubels verzorgen, waarbij u de keuze heeft uit diverse kleuren en designs. Ook bieden wij een breed gevarieerd aanbod aan kasten op maat, spiegels, wastafels, doucheruimtes, baden, kranen, toiletten, inbouwreservoirs, drains en afvoerputten, stoomcabines, sunshowers en radiatoren. Ook met uw eventuele vloerverwarming houden wij rekenen bij uw badkamerrenovatie.

Goedkope badkamers

De voordelen van Bad Montage

Kiest u voor onze service omtrent uw badkamerrenovatie, dan kunnen wij u veel bieden. Zo is het volgende kenmerkend voor ons bedrijf:

 • Ruime ervaring – we ontwerpen, verbouwen, installeren en renoveren al 12 jaar badkamers
 • Volledige montage van de badkamer met 2 jaar garantie
 • Zorgvuldige en complete levering van uw badkamer van A t/m Z
 • Een ervaren, professioneel en servicegericht team van monteurs

Neem contact op voor uw badkamer renovatie

Wij achten het van groot belang dat u straks van een mooie badkamer geniet. Wilt u onze professionals hiervoor inschakelen? Of wilt u meer weten over de kosten van uw badkamerrenovatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte via info@bad-montage.nl of bel naar 06-40361217. Dan komen wij snel bij u langs om uw badkamer renovatie geheel naar uw wensen te verrichten.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht