Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer renovatie

Badkamer tot in detail renoveren

Is uw oude badkamer toe aan renovatie en wilt u deze ombouwen tot een heerlijke, luxe en comfortabele badkamer die helemaal aan de eisen van de moderne tijd voldoet? Neem dan contact op met de vakmensen van Badkamer Montage. Wij renoveren uw badkamer tot in de puntjes, zodat hij aan al uw wensen tegemoet komt. Want uw badkamer moet weer de plek in uw woning worden waar u de rust en ruimte heeft om heerlijk te ontspannen. Wij renoveren uw badkamer van top tot teen, inclusief het plaatsen van luxe sanitair en tegels, en geven hem de nodige luxe, zodat u optimaal van uw badkamer kunt genieten. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie over uw badkamer renovatie.

Complete badkamer renovatie

Als u kiest u voor badkamer renovatie, helpen we u graag bij het bedenken van een nieuwe indeling en het uitkiezen van bijvoorbeeld andere badkamer meubels, tegels, sanitair, spiegels, wastafels, baden, douches, kranen, toiletten en radiatoren. Kortom: alles waarmee u uw badkamer opnieuw aankleedt en personaliseert. Tijdens een complete badkamer renovatie, zit u met Badkamer Montage niet wekenlang in de bouwrommel. Een badkamer renovatie duurt bij ons namelijk gemiddeld slechts twee weken.

Badkamer verbouwen

Waarom badkamer renovatie door Bad Montage?

Waarom is een badkamer renovatie laten uitvoeren door Bad Montage een verstandige keuze?

  • 2 jaar garantie op alle montage
  • Snelle oplevering in gemiddeld twee weken
  • Ruime kennis en ervaring in badkamer renovatie
  • Concurrerende tarieven
  • Complete badkamer renovaties van top tot teen
  • Gebruik van topkwaliteit materialen
  • Samenwerkingen met grote showrooms door Nederland

Redenen voor badkamer renovatie

Badkamer renovatie kunt u om een aantal redenen laten uitvoeren. Iedereen houdt wel van een mooie – gerenoveerde – badkamer namelijk. Met een heerlijk luxe badkamer verhoogt u uw wooncomfort, woonplezier én uiteraard ook de woningwaarde. Daarnaast zijn er natuurlijk nog aantal andere goede redenen om te kiezen voor badkamer renovatie:

 • Verduurzamen en moderniseren van uw badkamer: u maakt uw badkamer energiezuiniger met bijvoorbeeld een goed ventilatiesysteem, een waterbesparende douchekop, een grijswatersysteem waarbij douchewater hergebruikt voor het toilet, ledverlichting en buitenmuurisolatie.
 • Leidingen en vloeren vernieuwen: oude leidingen en vloeren kunnen bijvoorbeeld beschadigd raken of al beschadigd zijn. Voor uw veiligheid en comfort kan renoveren dus verstandig zijn.
 • Een badkamer levensloopbestendig maken: bijvoorbeeld het bad vervangen door een inloopdouche, antislip coating aanbrengen op tegels, of steunbeugels op de muren plaatsen.
 • Een gerenoveerde badkamer is beter schoon te houden: gebroken tegels, of oude toiletpot, vervangen voor meer hygiëne.

Badkamer verbouwen kosten

Veel mensen zijn terughoudend bij een badkamer renovatie vanwege de kosten. Begrijpelijk, want zo’n renovatie is uiteraard ook niet gratis. Maar weet wel dat hoe langer u ermee wacht, hoe hoger de kosten uiteindelijk kunnen uitkomen. Er zijn diverse manieren mogelijk om een badkamer te renoveren en daarbij de kosten binnen de perken te houden. Samen met u bekijken wij hoe we uw badkamer kunnen renoveren binnen uw maximale budget. Wij hanteren sowieso lage tarieven om het voor u zo betaalbaar mogelijk te maken om badkamer te verbouwen of renoveren. Wij zoeken altijd naar creatieve en aantrekkelijke oplossingen om uw badkamerwensen te realiseren.

Badkamer verbouwen

Bad Montage

Onze werkwijze

Bij een badkamerrenovatie werken wij altijd in een aantal overzichtelijke stappen:

 • Offerte aanvraag: na uw offerteaanvraag plannen wij binnen 48 uur een persoonlijk gesprek met u in.
 • Wij komen bij langs voor een persoonlijk gesprek om door te spreken wat uw badkamerwensen zijn.
 • Bouwplan maken voor de renovatie: nadat het bouwplan gemaakt is, bereiden wij de badkamer renovatie voor en bestellen en controleren we alle benodigde materialen.
 • Bouwfase: in de eerste week starten we met sloopwerkzaamheden, daarna beginnen aan het vernieuwen van het leidingwerk en bereiden we de opbouw voor. In week 2 gaan we tegelen en het monteren de rest van de badkamer af.
Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Badkamer voor ouderen

U denkt er wellicht liever niet aan, maar het is een feit dat Nederland op dit moment vergrijst en het aantal ouderen dus in snel tempo toeneemt. Afhankelijk van hoelang u in huis wilt blijven wonen, kan het zinvol zijn om na te denken over een badkamer die u ‘straks’ ook nog veilig kunt gebruiken. Een valrisico ligt in een vochtige omgeving namelijk altijd op de loer. Bij Bad Montage kunt u erop vertrouwen dat we, bij de renovatie van de badkamer, een badkamer voor ouderen opleveren die niet onder doet voor een ‘gewone’ badkamer. Wij zorgen altijd voor een aantrekkelijke combinatie van mooi design en gebruiksvriendelijkheid. Denk aan het plaatsen van fraaie wallpanels die eenvoudig schoon te maken zijn, maar ook aan een comfortabel toilet, wastafelmeubel of een sunshower. Wij adviseren u er graag over en we helpen u met uitkiezen.

Meer weten over badkamer verbouwen?

Wilt u meer weten over een badkamer renovatie door de ervaren vaklieden van Bad Montage? Al ruim 12 jaar ontwerpen, bouwen en renoveren wij badkamers. Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer dé plek in huis is/wordt, waar u lekker kunt relaxen. Samen met u bekijken wij welk design bij u past en wat uw wensen zijn. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op. Wij komen bij u langs en geven u advies op maat.
Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en direct een offerte aanvragen.