Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer verbouwen

Bad-montage

Badkamer tot in elk detail verbouwen

Heeft u genoeg van uw oude badkamer en wilt u uw badkamer verbouwen tot een heerlijke, moderne, luxe en comfortabele badkamer waarmee u weer vele jaren vooruit kunt? Badkamer Montage is hét bedrijf dat uw badkamer verbouwt totdat deze voldoet aan al uw persoonlijke wensen. De badkamer moet dé plek in huis zijn waar u de ruimte heeft om lekker tot rust te komen en heerlijk te ontspannen. Wij verbouwen uw badkamer met luxe sanitair en tegels, totdat hij de luxe uitstraling heeft die u wenst en u optimaal van uw badkamer kunt genieten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over uw badkamer verbouwen.

Complete badkamer verbouwing

Kiest u voor een complete badkamer verbouwing? Dan helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om badkamer meubels, tegels, sanitair, spiegels, wastafels, baden, douches, kranen, toiletten en radiatoren. Kortom: alles waarmee u uw badkamer helemaal aankleedt en persoonlijk maakt. Met een complete badkamer verbouwing zit u met Badkamer Montage niet wekenlang in de rommel. Gemiddeld verbouwen wij een badkamer namelijk al binnen maximaal 2 weken.

Badkamer verbouwen

Waarom kiezen voor badkamer verbouwen bij Bad Montage?

Enkele goede redenen om te kiezen voor badkamer verbouwen door Badkamer Montage zijn:

  • 2 jaar garantie op alle montage
  • Snelle oplevering, gemiddeld 2 weken
  • Zeer ruime ervaring in verbouwen luxe badkamers
  • Concurrerende tarieven
  • Complete badkamer verbouwingen van A tot Z
  • A-kwaliteit materialen
  • Samenwerkingen met grote showrooms door Nederland

Redenen om uw badkamer te verbouwen

U kunt een badkamer om verschillende redenen laten verbouwen. Een mooie nieuwe badkamer: daar dromen veel mensen natuurlijk van. Hiermee verhoogt u het wooncomfort van uw woning en ook de waarde. Andere goede redenen om uw badkamer te verbouwen zijn:

 • Woning verduurzamen: u kunt uw badkamer energiezuiniger maken met bijvoorbeeld een goed ventilatiesysteem, een waterbesparende douchekop, een grijswatersysteem waarbij u douchewater hergebruikt om het toilet mee door te spoelen, ledverlichting en buitenmuurisolatie.
 • Leidingen en vloeren vernieuwen: oude leidingen kunnen bijvoorbeeld beschadigd zijn, een houten vloer in een ouder huis kan vervangen worden. Voor uw veiligheid en comfort kan verbouwen nuttig zijn.
 • Veiligheid verbeteren om de badkamer levensloopbestendig te maken: bijvoorbeeld het bad vervangen door een inloopdouche, antislip coating aanbrengen op tegels, of steunbeugels op de muren plaatsen.
 • Nieuwe badkamer is beter schoon te houden: gebroken tegels, of oude toiletpot vervangen om hygiëne beter te kunnen naleven.

Badkamer verbouwen kosten

De kosten die komen kijken bij een badkamer verbouwen, is één van de redenen waarom veel mensen dit zo lang mogelijk uitstellen. Maar hoe langer u wacht, hoe hoger de kosten uiteindelijk kunnen worden. Er zijn diverse manieren mogelijk om een badkamer te verbouwen, nieuwe tegels aan te brengen, of het sanitair te verplaatsen. Samen met u bekijken wij hoe uw badkamer kunnen verbouwen binnen uw budget. Wij hanteren lage tarieven om het voor u zo betaalbaar mogelijk te maken om badkamer te verbouwen of renoveren. Wij zoeken altijd naar creatieve en aantrekkelijke oplossingen om uw wensen realiseren.

Badkamer verbouwen

Bad Montage

Onze werkwijze

Om onze werkwijze duidelijk te maken, werken wij altijd in een aantal overzichtelijke stappen. Die stappen zijn als volgt:

  • Offerte aanvraag: na uw aanvraag nemen wij binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.
  • Persoonlijk gesprek: wij komen bij u langs en bespreken wat uw wensen zijn.
  • Bouwplan maken: nadat het bouwplan gemaakt is, starten wij de voorbereidingen om uw badkamer te verbouwen en bestellen en controleren alle benodigde materialen.
  • Bouwfase: in de eerste week starten we met sloopwerkzaamheden, daarna beginnen aan het vernieuwen van het leidingwerk en bereiden we de opbouw voor. In week 2 start het tegelen en het afmonteren van de rest van de badkamer.
Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Badkamer voor ouderen

Omdat we ‘met z’n allen’ steeds ouder worden en vergrijzen in Nederland, is het ook raadzaam om na te denken over een badkamer die u op hoge(re) leeftijd nog steeds goed en veilig kunt benutten. Een ongeluk in een badkamer zit voor senioren in een klein hoekje. Bij Bad Montage zorgen wij er altijd voor dat een badkamer voor ouderen niet oubollig is, of hoeft te zijn. Wij streven altijd naar een mix van fraai design en gebruiksvriendelijkheid. Denk daarbij aan fraaie wallpanels die eenvoudig schoon te maken zijn, maar ook aan een comfortabel toilet, wastafelmeubel of een sunshower. Wij helpen u graag met uitkiezen.

Meer weten over badkamer verbouwen?

Wilt u meer weten over een badkamer laten verbouw door de vakmensen van Bad Montage?
Al ruim 12 jaar ontwerpen, bouwen en verbouwen wij luxe badkamers. Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer dé plek in huis wordt waar u even helemaal kunt ontspannen. Samen met u bekijken wij welk design bij u past en wat uw wensen zijn. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op. Wij komen bij u langs en geven u advies op maat.
Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.