Badkamer verbouwen

Wat wij doen

Wij maken een badkamer die voldoet aan al uw wensen. De badkamer moet de plek in huis zijn, waar u even tot rust kunt komen en heerlijk kunt ontspannen. Wij maken gebruik van luxe sanitair en tegels. Hierdoor krijgt uw badkamer de luxe uitstraling die u wenst. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de badkamer jaren meegaat, door de nieuwste technieken te gebruiken bij het plaatsen van de tegels en het sanitair. Wij leveren de badkamer van A t/m Z op. Daarnaast bieden wij twee jaar garantie op de montage. Zodra de badkamer klaar is, kunt u optimaal genieten!

Uw badkamer verbouwen?

Wilt u ook uw badkamer verbouwen? Kies dan voor ons. U kunt gerust een afspraak aanvragen. Wij achterhalen uw wensen en ontwerpen vervolgens de badkamer.

20180906_045032646_iOS

Badkamer Meubels

Bij meubilair in de badkamer is het natuurlijk belangrijk dat alles geheel waterdicht is. Wij installeren daarom met grote zorg waterdichte badkamermeubels zodat al uw spullen geheel droog kunnen blijven. Hierbij kunt u kiezen uit meerdere soorten meubels die verschillen in kleur en design.

De functionaliteit van badkamer meubilair kan flink uiteenlopen. Wij adviseren u daarom graag over welke functionaliteit uw badkamer nodig heeft. Nadat u een keuze heeft gemaakt over het meubilair kunnen wij dit bij u installeren. Wij zorgen er hierbij voor dat u snel weer gebruik kunt maken van u nieuwe badkamer.

Soorten spiegels

Tegenwoordig worden spiegelkasten vaak uitgekozen vanwege de vele functionaliteiten. Zeker voor kleine badkamers is een spiegelkast uitermate geschikt. In de spiegelkast kunt u veel spullen kwijt en u regelt er verlichting mee. Er wordt meestal gebruik gemaakt van led verlichting in spiegelkasten. U kunt hierbij kiezen voor warme of koele verlichting. Een andere handige functie van een spiegelkast is de toevoeging van een stopcontact. Deze mogelijkheden maken een spiegelkast uitermate functioneel tegenover een normale spiegel.

Kasten op maat

Wij begrijpen maar al te goed dat u op zoek bent naar meubels die op maat worden gemaakt. Soms is dat de beste en handigste manier om uw spullen op te bergen. Denk hierbij aan een kast waarin u een wasmachine kwijt kunt. Hiermee is niet alleen uw wasmachine goed opgeborgen, u creëert ook een hoop ruimte.

Wastafels

Onze samenwerking met sanistunter geeft ons de mogelijk om u een breed assortiment wastafels te kunnen bieden. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de wastafel niet alleen praktisch is. De wastafel moet passen binnen de stijl van uw badkamer. Kunt u geen wastafel vinden binnen ons bestaande assortiment? Geen probleem! Wij ontwerpen ook wastafels op maat zodat deze binnen uw badkamer past.

badkamer3

Doucheruimte

Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van doucheruimtes. Een douche op maat behoort daarom zeker tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld de keuze maken uit schuifcabines of inloopdouches. Wij vinden het belangrijk dat uw douche lang mee kan gaan en adviseren u dan ook graag op dit gebied.

Kranen

Wij installeren verschillende soorten kranen. Hierbij is het belangrijk dat u let op welke soort kraan u wilt. U kunt kiezen voor een ingebouwde kraan waarbij u enkel de uitloop van de kraan ziet. De inbouwkraan komt steed vaker voor. Bij deze kraan geldt: less is more. Ook de leidingen van deze kraan worden weggewerkt in de muur waardoor uw badkamer een strak uiterlijk krijgt. Er zijn veel meer mogelijkheden op dit gebied. Hierbij kunt u verschillende prioriteiten hebben zoals waterbesparing.

Goedkope badkamers

Baden

Baden zijn er in verschillende vormen, afmetingen en materialen. Het is belangrijk dat u hierbij de juiste keuze maakt die past bij uw badkamer. Wij kunnen hier natuurlijk bij helpen door advies te geven over deze verschillende aspecten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ligbad echt op te laten vallen. Naast de styling van uw bad vinden wij comfort zeer belangrijk. Neem vooral contact op als wij u hierover advies zoekt.

Toiletten

Een toilet maakt uw sanitair compleet. Ook hierover kunt u verschillende keuzes maken die bepalend zijn voor de uitstraling van uw badkamer. Gaat u voorkeur uit naar hangende of staande toiletten? Deze keuze hangt af van hoeveel ruimte u heeft in de badkamer. Bij veel ruimte raden wij u aan voor een hangende toilet te kiezen. Het voordeel van zo’n toilet is dat u de vloer hier goed schoon kunt houden. Zo’n toilet geeft tevens een strakke uitstraling. Bij minder ruimte adviseren wij een staand toilet.

WhatsApp Image 2018-07-09 at 07.28.54

Inbouwreservoirs

Wilt u dat de leidingen van uw toilet niet zichtbaar zijn? Denk dan eens aan inbouwreservoir. Hiermee worden leidingen en het waterreservoir weggewerkt achter een wand. Het enige wat zichtbaar is, is een bedieningspaneel om het toilet door te spoelen. Dit geeft meerdere voordelen zoals een ruimere badkamer die ook nog eens gemakkelijker schoon te maken is. Uw badkamer ziet er weer strak en modern uit.

Drains

Wanneer u aan het nadenken bent over een nieuwe douche of geheel nieuwe badkamer, is het belangrijk om de juiste drain aan te schaffen. Een afvoer kan weggewerkt worden op verschillende manieren. Hierbij kunt u verschillende keuzes maken die van invloed zijn op de totaalprijs. Wij zorgen ervoor dat uw douchewater altijd op de juiste manier zal worden afgevoerd, ongeacht de prijsklasse waarin u zich bevindt.

20180720_142059004_iOS

Radiatoren

Tegenwoordig zijn er verschillende opties om uw badkamer te verwarmen. Denk hierbij aan handige oplossingen zoals vloerverwarming. Deze optie creëert een hoop ruimte en zorgt ervoor dat u altijd lekker warme voeten heeft. Een andere mogelijkheid is het aanschaffen van een radiator. Dit klinkt misschien niet als de mooiste optie. Er zijn tegenwoordig echter veel design radiator die ook uw badkamer de juiste uitstraling kan geven.

Tegels

De juiste vloer is onmisbaar voor een badkamer. Wij houden ons al vele jaren bezig met het aanleggen van tegelvloeren. Hierover geven we u dan ook graag advies. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal soorten tegelvloeren die verschillen in kleur en maat. Op die wijze zult u altijd een geschikte tegelsoort kunnen uitkiezen die past bij de stijl van uw badkamer.

20180921_144624190_iOS

Betonstuc

Heeft u interesse in een badkamer met een stoere look? Denk dan aan een alternatief voor tegels: betonstuc. Door de inzet van deze techniek kunnen wij uw badkamer een strakke uitstraling geven. Een voordeel van betonstuc is dat het op veel soorten ondergronden toepasbaar is. Zolang de vloer of wand maar stabiel genoeg is, is het aanbrengen van betonstuc geen probleem. De kleur van betonstuc wordt vaak bepaald door het toevoegen van kleurpigmenten. Uw nieuwe vloer of wand zal daarom geheel aansluiten bij uw wensen. Wij geven u graag advies over betonstuc.

Sunshower

Douchen en tegelijkertijd een mooi kleurtje krijgen lijkt te mooi om waar te zijn. Tegenwoordig behoort dit echter geheel tot de mogelijkheden. Een sunshower is een zonnebank onder de douche, er worden in uw douche infrarood of uv lampen geplaatst. Deze toepassing vervangt de zonnebank en maakt uw douche een stuk luxueuzer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens contact op met Bad-Montage zodat wij u kunnen voorzien van advies.

Stoomcabines

Een stoomcabine is een cabine waarin zowel gedoucht als gestoomd kan worden. Als u op zoek bent naar luxe in uw badkamer en hiervoor de ruimte heeft, is het zeker mogelijkheid om mee te nemen in uw besluit. Op het gebied van stoomcabines kunt u verschillende keuzes maken. Zo kan het technische aspect bijvoorbeeld worden weggewerkt achter de muur. Daarnaast zijn er verschillende stoomtechnieken waaruit u kunt kiezen. Denkt u na over de aanschaf van een stoomcabine? Wij leggen u graag meer uit over deze toepassing. Neem contact op met ons op voor specialistisch advies.

    Direct contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht