Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamerspecialist

Badkamer specialist voor nieuwbouw, verbouw en renovatie

Heeft u een badkamer specialist nodig om uw badkamer te verbouwen of renoveren? Wilt u een badkamer juist helemaal nieuw laten bouwen? In alle gevallen is Bad Montage dé badkamer specialist voor al uw badkamer klussen. Wij bouwen, verbouwen en renoveren elke soort en formaat badkamer tot in de puntjes, zodat hij aan al uw wensen tegemoet komt. Want uw badkamer moet dé plek in uw woning zijn waar u de rust en ruimte heeft om heerlijk te kunnen ontspannen. Als ervaren badkamer specialist verzorgen wij alles van A tot Z. Inclusief advies over en het plaatsen van luxe sanitair en het tegelwerk. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze expertise en werkzaamheden als badkamer specialist.

Badkamer vernieuwen

Als u graag uw badkamer wil vernieuwen, helpen we u graag met het bedenken van een nieuwe indeling en bij het uitkiezen van andere badkamer meubels, tegels, sanitair, spiegels, wastafels, baden, douches, kranen, toiletten en radiatoren. Kortom: alles waarmee u uw badkamer opnieuw aankleedt en inricht. Als wij de badkamer in uw woning vernieuwen, zit u bij Badkamer Montage niet wekenlang in het stof en de rommel. Een badkamer vernieuwen duurt bij ons namelijk gemiddeld slechts twee weken.

Badkamer verbouwen

Hierom is Bad Montage uw badkamer specialist

Bad Montage is uw echte badkamer specialist, en wel hierom:

    • 2 jaar garantie op alle montage
    • Snelle oplevering binnen twee weken
    • Ruime ervaring in als specialist in badkamer nieuwbouw en renovatie
    • Concurrerende tarieven

Gebruik van topkwaliteit materialen

Ook voor een badkamer voor ouderen

U denkt er voor uzelf wellicht (nog) niet aan, maar het is een feit dat Nederland vergrijst en dat het aantal ouderen in snel tempo toeneemt. Bent u van plan om nog lang in uw huis te blijven wonen? Zo ja, dan is het zinvol om na te denken over een badkamer u nog jarenlang veilig kunt blijven gebruiken. Bij badkamer specialist Bad Montage kunt u erop vertrouwen dat wij bij het aanpassen een zogenaamde badkamer voor ouderen opleveren met een aantrekkelijke combinatie van design en gebruiksvriendelijkheid. Denk hierbij dus aan fraaie wallpanels die eenvoudig schoon te maken zijn, maar ook aan een comfortabel en praktisch toilet, een wastafelmeubel of een sunshower.

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Ook voor een badkamer voor ouderen

U denkt er voor uzelf wellicht (nog) niet aan, maar het is een feit dat Nederland vergrijst en dat het aantal ouderen in snel tempo toeneemt. Bent u van plan om nog lang in uw huis te blijven wonen? Zo ja, dan is het zinvol om na te denken over een badkamer u nog jarenlang veilig kunt blijven gebruiken. Bij badkamer specialist Bad Montage kunt u erop vertrouwen dat wij bij het aanpassen een zogenaamde badkamer voor ouderen opleveren met een aantrekkelijke combinatie van design en gebruiksvriendelijkheid. Denk dus fraaie wallpanels die eenvoudig schoon te maken zijn, maar ook aan een comfortabel en praktisch toilet, wastafelmeubel of een sunshower.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Badkamer specialist inschakelen?

Wilt u een badkamer specialist inschakelen? Bad Montage is al ruim 12 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en renoveren van badkamers. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op. Wij komen bij u langs en geven u advies op maat.
Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen voor een offerte.