Badkamerspecialist

De badkamerspecialist met al 12 jaar ervaring

Is het tijd om een nieuwe badkamer te kopen? Badkamerspecialist Bad Montage heeft al 12 jaar ervaring met het ontwerpen, monteren, installeren, verbouwen en renoveren van badkamers. Dankzij de lange ervaring van onze badkamerspecialisten zorgen wij altijd voor creatieve oplossingen. Daardoor kunnen wij zo efficiënt mogelijk en tegen zo laag mogelijke tarieven uw badkamer verbouwen. Als u ons inschakelt als badkamerspecialist, pakken wij uw hele badkamer zorgvuldig aan en kunt u rekenen op een professioneel team van servicegerichte monteurs. Wij monteren uw badkamer en bieden hier een garantie van 2 jaar op.

Kiezen voor een specialist voor uw luxe badkamer

Badkamerspecialist Bad Montage gebruikt de beste materialen voor uw nieuwe badkamer. Tijdens een persoonlijk gesprek met u bekijken wij samen hoe we het beste de nieuwe badkamer kunnen realiseren die aansluit bij uw wensen. Zodra het ontwerp vast staat, gaat onze badkamerspecialist van start met de verbouwing, installatie of renovatie van uw badkamer. Onze badkamerspecialisten zorgen ervoor dat het hele project vlekkeloos verloopt, van de sloop van de oude badkamer tot aan de zorgvuldige montage van uw nieuwe badkamer. Heeft u speciale wensen? Laat het gerust onze badkamerspecialist weten, samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden.

Meubilair voor uw nieuwe badkamer

Wij bieden het complete pakket voor de installatie van uw nieuwe badkamer. Onze badkamerspecialist verzorgt daarom ook het meubilair van uw nieuwe badruimte. Dit meubilair is uiteraard waterdicht, zodat uw spullen droog blijven. U heeft daarbij de keuze uit verschillende kleuren en designs. Onze badkamerspecialist verzorgt voor u verschillende spiegels en spiegelkasten, opbergkasten, wastafels, doucheruimtes, kranen, baden, toiletten, inbouwreservoirs, afvoerputten en drains, radiatoren, stoomcabines en sunshowers. En dat alles op maat! Ook kunt u bij onze badkamerspecialist terecht voor verschillende tegelvloeren en de installatie van vloerverwarming.

Goedkope badkamers

Badkamerspecialist voor renovatie

U schakelt ons niet alleen in voor het ontwerp en de bouw van uw nieuwe badkamer. Onze specialisten helpen u ook graag met uw badkamerrenovatie. U kunt bijvoorbeeld uw badkamer renoveren met nieuwe tegels of u kunt het sanitair op een andere plek laten plaatsen. Wij voeren alles voor u uit, van het ontwerp tot de bouw. Samen met u bekijken wij hoe uw oude badkamer weer een nieuwe, frisse en moderne look krijgt.

Neem contact op met Bad Montage

Zoekt u een specialist voor het ontwerpen, verbouwen, monteren of renoveren van uw badkamer? Bad Montage is u graag van dienst. Vraag een offerte bij ons aan, dan maken wij binnen 48 uur een afspraak voor persoonlijk advies. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan naar 06-40361217 of mail naar info@bad-montage.nl. U bent ook altijd welkom in de showroom van onze badkamerspecialist.

    Direct contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht