Badkamer verbouwen Delft

Bad Montage: voor ontwerpen en verbouwen badkamer in Delft

Bad Montage is een badkamerspecialist met ruim 12 jaar ervaring op het gebied van bouwen, verbouwen en renoveren van badkamers. Dus is het tijd om uw badkamer in Delft te vernieuwen of zelfs een geheel nieuwe badkamer te kopen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Onze badkamerspecialist komt vervolgens bij u langs voor persoonlijk advies. Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat uw nieuwe moderne badkamer helemaal voldoet aan uw wensen. Het is tenslotte een plek in uw huis waar u helemaal moet kunnen ontspannen. Neem dus snel contact met ons op als het tijd is voor een verbouwing of renovatie van uw badkamer in Delft.

Kiezen voor een badkamer met een stoere uitstraling

Uiteraard kunnen wij tegels in uw nieuwe badkamer in Delft leggen. Maar wellicht kiest u liever voor een moderne badkamer met een stoere look? Dat kan ook! In plaats van tegels maken wij dan gebruik van betonstuc. Het voordeel is dat deze techniek op veel soorten ondergrond is toe te passen. Daarnaast krijgt uw nieuwe badkamer een heel strakke uitstraling dankzij betonstuc! Als u bij Bad Montage uw nieuwe badkamer gaat kopen, verzorgen wij het hele (bouw)traject in Delft. Van ontwerpen tot monteren. Wat kost een nieuwe badkamer in Delft? Ben u benieuwd naar de kosten voor uw nieuwe badkamer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Levering van badkamerinterieur

Bij het renoveren, verbouwen of vernieuwen van uw badkamer in Delft, kunnen wij ook het complete badkamerinterieur voor u verzorgen. Wij leveren voor u bijvoorbeeld kasten op maat, maar daarnaast ook spiegelkasten met verlichting, verschillende soorten doucheruimtes, kranen, baden, wastafels, toiletten, inbouwreservoirs, drains en afvoeren, radiatoren, tegels en stoomcabines. Onze badkamerspecialist zorgt ervoor dat uw badkamermeubels waterdicht zijn, zodat ook na de renovatie of verbouwing al uw spullen droog blijven in uw moderne badkamer in Delft.

Goedkope badkamers

Goedkope badkamers van hoge kwaliteit in Delft

Wij combineren lage tarieven met een lange ervaring op het gebied van badkamerrenovatie en -verbouwing. Daarnaast gebruiken wij luxe tegels en maken wij gebruik van de nieuwste technieken voor de installatie van uw badkamer in Delft. Daardoor kunt u rekenen op goedkope kamers van hoge kwaliteit. Wilt u een nieuwe moderne badkamer kopen, waar u jarenlang plezier van zult hebben, zonder dat het teveel in de kosten loopt? Neem dan snel contact op met badkamerspecialist Bad Montage.

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan

Een moderne nieuwe badkamer laten installeren door een professional met veel ervaring? Of een specialist in badkamerrenovatie inschakelen? Dan bent u bij Bad Montage aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-40361217 of mailen naar info@bad-montage.nl. Of vul ons offerteformulier in, wij nemen binnen 48 uur contact met u op en maken een afspraak voor persoonlijk advies. Ook verwelkomen wij u graag in onze showroom. Wij staan voor u klaar om het ontwerpen, renoveren, bouwen en verbouwen van uw badkamer te verzorgen in Delft.

    Direct contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht