Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer verbouwen Den Haag

Bad Montage: de badkamerspecialist uit Den Haag

Wilt u in Den Haag een nieuwe badkamer aanleggen of uw huidige badkamer renoveren of verbouwen? Schakel dan badkamerspecialist Bad Montage in! Wij helpen u niet alleen met de verbouwing of de badkamerrenovatie, u schakelt ons ook in voor het ontwerpen en het installeren van een nieuwe moderne nieuwbouw badkamer. Onze ervaren installateurs zoeken altijd naar creatieve oplossingen om al uw wensen te realiseren. Daarnaast hanteren wij lage tarieven, zodat het voor u ook betaalbaar blijft om uw badkamer te renoveren of verbouwen. Wilt u meer weten over de kosten of de mogelijkheden van zelf uw badkamer ontwerpen? Wij komen in Den Haag graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt ook gerust een vrijblijvende offerte aanvragen.

Badkamerrenovatie

Is uw huidige badkamer in Den Haag toe aan een opknapbeurt? Dan kiest u wellicht beter voor renoveren dan voor een nieuwe badkamer kopen, omdat de kosten dan waarschijnlijk lager zijn. Wij bekijken samen met u hoe uw badkamer weer een nieuwe frisse look kan krijgen. U kunt ons inschakelen voor het hele traject van de badkamerrenovatie, van het ontwerpen tot de bouw en het installeren. Onze prijzen zijn betaalbaar, zodat iedereen kan rekenen op goedkope nieuwe moderne badkamers van meer dan degelijke kwaliteit! Ook bieden wij twee jaar garantie op de montage. U kunt gerust een offerte aanvragen. Wij komen bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek.

Badkamer verbouwen Den Haag

De werkwijze van Bad Montage

Als u uw badkamer in Den Haag wilt verbouwen, renoveren of als u een geheel nieuwe badkamer wilt kopen, wilt u natuurlijk als eerste weten wat de kosten zijn. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hanteert badkamerspecialist Bad Montage daarom een plan van vijf stappen. Nadat wij een offerte aanvraag voor een nieuwe moderne badkamer, badkamerrenovatie of verbouwen van uw badkamer van u hebben ontvangen, nemen wij binnen 48 uur met u contact op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Vervolgens komen we bij u langs in Den Haag voor een persoonlijk gesprek over uw wensen. Mogelijk verwijzen wij u door naar onze showroom in Den Haag, zodat u met eigen ogen voorbeelden van nieuwe badkamers kunt bekijken. Daarna gaan wij aan de gang met de voorbereiding van de werkzaamheden. We stellen een bouwplan op en bestellen en controleren al het materiaal dat nodig is voor uw nieuwe badkamer of uw badkamerrenovatie. Vervolgens gaan we aan de slag met de bouwfase. Daarbij starten we in de eerste week met de sloop van het leidingwerk en de nieuwe opbouw en renovatie. In de tweede week gaan wij uw badkamer betegelen en afmonteren.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Uw eigen badkamer ontwerpen in Den Haag

U heeft vast een heel duidelijk idee van hoe uw droom badkamer eruit ziet. Een grote badkuip, of juist een ruime douche? Alles is mogelijk wanneer u er voor kiest om zelf uw badkamer te ontwerpen. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en de maten op te nemen, waarna wij u het werk uit handen nemen. Wacht dus niet langer, neem contact op en wij helpen u uw badkamer te ontwerpen in Den Haag.

Badkamer verbouwen? Neem contact met ons op in Den Haag!

Is het tijd om voor een nieuwe badkamer of om uw huidige badkamer in Den Haag te verbouwen of te renoveren? Ben u benieuwd naar de kosten? Dan is badkamerspecialist Bad Montage u graag van dienst. Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.