Goedkope badkamers

Bad Montage: voor ontwerpen, verbouwen en renoveren van uw badkamer

Bent u op zoek naar een goedkope badkamer, waarbij de lage prijs niet ten koste van de kwaliteit gaat? Dan bent u bij Bad Montage aan het juiste adres! U schakelt ons in voor het ontwerpen en het installeren van uw nieuwe badkamer. Ook kunt u bij ons terecht voor het verbouwen en renoveren van uw huidige badkamer. Bad Montage hanteert lage tarieven, zodat u bij ons terecht kunt voor goedkope badkamers die voor iedereen betaalbaar zijn. Daarbij vinden we het wel belangrijk kwaliteit te blijven bieden. Daarom zoekt onze badkamerspecialist altijd naar creatieve oplossingen om uw wensen te kunnen realiseren binnen uw budget. Zo vinden we voor u een goedkope badkamer van hoge kwaliteit die aan uw wensen voldoet.

Hoe garanderen wij de kwaliteit van uw goedkope badkamer?

Wij kunnen de kwaliteit van uw goedkope badkamer garanderen, dankzij onze lange ervaring. Onze badkamerspecialisten verbouwen en renoveren al 12 jaar lang luxe badkamers, zodat zij precies weten hoe zij efficiënt te werk kunnen gaan. Daarom levert Bad Montage vakwerk tegen lage tarieven. Ons team heeft daarbij niet alleen al jaren ervaring. We leren ook steeds nieuwe technieken bij. Verder zijn al onze monteurs zeer servicegericht. Ook voor uw goedkope badkamer maken wij gebruik van de beste materialen. Daarnaast monteren wij altijd met een garantie van 2 jaar. Ook kunt u rekenen op een snelle levering. Een standaard badkamer leveren wij in 2 weken!

Het stappenplan van Bad Montage

Zoekt u een nieuwe goedkope badkamer van hoge kwaliteit of wilt u uw huidige badkamer renoveren of verbouwen? Vul dan ons offerteformulier in. Wij gaan vervolgens in vijf stappen te werk om u van een fraaie nieuwe badruimte te voorzien. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, plannen wij met u een persoonlijk gesprek in. Onze badkamerspecialist komt bij u langs om de wensen voor uw goedkope badkamer te bespreken.

Eventueel kunt u in onze showroom voorbeeldkeukens komen bekijken. Daarna stellen wij een bouwplan voor uw goedkope badkamer op. We bestellen en controleren alle spullen die nodig zijn voor uw nieuwe badkamer. Daarna starten we in de eerste week met de sloop, het leidingwerk en de opbouw. In de tweede week gaan wij uw badkamer betegelen en afmonteren. Uw nieuwe badkamer is daarmee niet alleen goedkoop, maar ook snel gemonteerd. Daarmee is de overlast van een verbouwing voor u minimaal!

Goedkope badkamers

Neem contact op voor een goedkope kamer van hoge kwaliteit

Een badkamer goedkoop laten verbouwen of renoveren, terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft? Dan zijn de badkamerspecialisten van Bad Montage u graag van dienst. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak naar 06-40361217 of mail naar info@bad-montage.nl. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom om onze goedkope badkamers zelf te bekijken.

    Direct contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht