Kosten badkamer

Wat kost een nieuwe badkamer?

U wilt een nieuwe badkamer laten installeren of uw huidige badkamer verbouwen of renoveren? Eén van de belangrijkste vragen die u uzelf uiteraard stelt is: wat kost een nieuwe badkamer? Helaas is er op deze vraag niet een eenduidig antwoord te geven. De kosten voor een nieuwe badkamer zijn afhankelijk van uw wensen.

Bad Montage is echter een badkamerspecialist met 12 jaar ervaring in de installatie van badkamers. Wij kunnen daardoor zo efficiënt mogelijk werken om de kosten van uw nieuwe badkamer zoveel mogelijk te drukken. Onze specialisten zoeken altijd naar creatieve oplossingen om uw wensen rendabel te realiseren. Bij het drukken van de kosten voor uw nieuwe badkamer bezuinigen wij nooit op kwaliteit: wij maken gebruiken van kwalitatief zeer hoogwaardige producten en materialen.

Kosten voor badkamerrenovatie

Mogelijk wilt u in plaats van een nieuwe badkamer liever uw huidige badkamer renoveren. De kans is namelijk groot dat de kosten daarvoor lager zijn. Ook voor badkamerrenovatie bent u bij Bad Montage aan het juiste adres! Bij de renovatie van uw badkamer kiest u bijvoorbeeld om het sanitair op een andere plek te plaatsen. Ook kunt u nieuwe tegels laten leggen. Wij bekijken graag samen met u hoe we uw badkamer weer als nieuw laten lijken, zonder dat het teveel in de kosten loopt.

Een offerte voor inzicht in de kosten van uw nieuwe badkamer

Het inschakelen van badkamerspecialist Bad Montage voor de installatie van uw nieuwe badkamer biedt u de volgende voordelen:

 • Ruime ervaring – we ontwerpen, verbouwen, installeren en renoveren al 12 jaar badkamers
 • Volledige montage van de badkamer met 2 jaar garantie
 • Zorgvuldige en complete levering van uw badkamer van A t/m Z
 • Een ervaren, professioneel en servicegericht team van monteurs
 • Duidelijk indicatie van de kosten van uw nieuwe badkamer in de offerte
Goedkope badkamers

Neem contact op en vraag een offerte aan

Als u een offerte aanvraagt via deze website, nemen wij binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen. Voor meer informatie of aanvullende vragen stuurt u een mail naar info@bad-montage.nl of belt u naar 06-40361217. Wij vertellen u graag meer over de kosten van een nieuwe badkamer.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht