Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer verbouwen Leiden

Nieuwe badkamer of badkamerrenovatie in Leiden

Een nieuwe badkamer kopen of uw huidige badkamer renoveren in Leiden? Laat de Badkamerspecialist van Bad Montage een nieuwe badkamer voor u ontwerpen in Leiden. Uw moderne badkamer moet immers de plek in huis zijn waar u tot rust kunt komen en heerlijk kunt ontspannen. Wij verzorgen de complete oplevering van uw badkamer en bieden twee jaar garantie op de montage. Daardoor hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Samen met u zoeken wij altijd naar creatieve oplossingen om de wensen voor uw nieuwe moderne badkamer in Leiden waar te maken. Vraag snel een offerte aan en we komen bij u langs voor persoonlijk advies.

Bad Montage: de ervaren badkamerspecialist

Wij zijn een ervaren badkamerspecialist. Al 12 jaar worden wij ingeschakeld voor het ontwerpen, renoveren, bouwen en verbouwen van badkamers in Leiden en omgeving. Als u een nieuwe badkamer gaat kopen, wilt u natuurlijk wel een moderne badkamer met een luxe uitstraling. Daarom gebruiken wij luxe tegels en sanitair. Omdat wij ook gebruik maken van de nieuwste technieken bij de installatie van uw badruimte in Leiden, kunt u er op rekenen dat uw nieuwe badkamer jaren meegaat. Wij hanteren verder lage tarieven en ontwerpen een badkamer voor u op maat. In combinatie met het gebruik van luxe materiaal zorgt dit ervoor dat u een goedkope badkamer van hoge kwaliteit in uw huis in Leiden krijgt.

Badkamer verbouwen Leiden

Complete verzorging van het interieur van uw badkamer

Bij meubilair in uw gerenoveerde of nieuwe badkamer, is het natuurlijk belangrijk dat alles geheel waterdicht is. Wij leveren waterdichte badkamermeubels, zodat al uw spullen droog blijven. U bestelt bij ons kasten op maat, spiegelkasten met verlichting, verschillende soorten doucheruimtes, kranen, baden, wastafels, toiletten, inbouwreservoirs, drains en afvoeren, radiatoren, tegels en stoomcabines. Ook een sunshower (een douche met zonnebank) is mogelijk. Heeft u andere wensen voor uw nieuwe badkamer in Leiden? Vraag het gerust, samen met u bekijken wij de mogelijkheden.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Een stoere badkamer in Leiden

Wat dacht u van een moderne badkamer met een stoere look? Dan kunnen wij in plaats van tegels voor uw nieuwe badkamer gebruik maken van betonstuc. Door de inzet van deze techniek kunnen wij uw badkamer in Leiden een strakke uitstraling geven. Een voordeel van betonstuc is dat het op veel soorten ondergronden toepasbaar is. Meer weten? Neem dan contact op. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van betonstuc voor uw nieuwe badkamer of bij badkamerrenovatie.

Neem contact op met Bad Montage

Is het tijd voor een nieuwe moderne badkamer of voor het renoveren van uw huidige badruimte? Vul dan ons offerteformulier in, wij nemen binnen 48 uur contact met u op en maken een afspraak voor persoonlijk advies. Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.