Moderne badkamer

De koop van een moderne badkamer

Is uw huidige badkamer toe aan vervanging en is het tijd om een nieuwe moderne badkamer te kopen? Dan is het verstandig een specialist in te schakelen! Bad Montage heeft al 12 jaar ervaring met het ontwerp, de installatie en de montage van moderne badkamers. U kunt een moderne badkamer bij ons kopen tegen zo laag mogelijk tarieven, omdat wij altijd zo efficiënt mogelijk werken. Ons professionele team van servicegerichte monteurs verzorgt voor u helemaal uw nieuwe moderne badkamer. Mogelijk heeft u speciale wensen? Laat dat bij het kopen van uw badkamer gerust weten. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden om al uw wensen te realiseren.

Een badkamer kopen in vijf stappen

Bij het kopen van een moderne badkamer bij Bad Montage, gaan wij in vijf stappen te werk. Nadat u ons vrijblijvende offerteformulier heeft ingevuld, nemen wij binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom om een moderne badkamer naar keuze te bekijken. Vervolgens stellen wij een bouwplan voor uw nieuwe badkamer op. In de eerste week na het kopen starten wij met het slopen, het leidingwerk en het opbouwen. Het betegelen en afmonteren van uw nieuwe moderne badkamer doen wij in de tweede week. Binnen twee weken hebben wij (standaard) badkamers afgerond, zodat voor u de overlast minimaal is. Als u meer vragen heeft over een badkamer kopen bij Bad Montage, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Uw nieuwe badkamermeubels

Bad Montage verzorgt uw complete badkamer. Gaat u dus bij ons een nieuwe moderne badkamer kopen? Dan regelen wij voor u ook uw nieuwe, waterdichte badkamermeubilair. Voor deze badkamermeubels kunt u uiteraard kiezen uit verschillende designs en kleuren. Alle soorten meubilair kunt u bij ons kopen voor uw moderne badkamer. Verschillende kasten op maat, spiegels (en spiegelkasten), wastafels, doucheruimtes, kranen, baden, toiletten, afvoerputten, inbouwreservoirs, radiatoren, sunshowers en stoomcabines: wij leveren het. Ook kunt u bij ons verschillende tegelvloeren en vloerverwarming kopen voor uw moderne badkamer.

Goedkope badkamers

Neem contact op en vraag een offerte aan

Bad Montage is u graag van dienst voor de installatie en montage van uw nieuwe badkamer. Ook kunt u ons inschakelen voor de verbouwing of renovatie van uw huidige badkamer. Heeft u meer vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Stuur dan een mail naar info@bad-montage.nl of bel naar 06-40361217. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een moderne badkamer kopen bij Bad Montage!

    Direct contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht