Contact opnemen
Whatsapp ons

Moderne badkamer

De koop van een moderne badkamer

Is uw huidige badkamer toe aan vervanging en is het tijd om een nieuwe moderne badkamer te kopen? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen! Bad Montage heeft al 12 jaar ervaring met het ontwerp, de installatie en de montage van moderne badkamers. U kunt een moderne badkamer bij ons kopen tegen zo laag mogelijk tarieven, omdat wij altijd zo efficiënt mogelijk werken. Ons professionele team van servicegerichte monteurs verzorgt voor u helemaal uw nieuwe moderne badkamer.  Heeft u speciale wensen? Laat dat bij het kopen van uw badkamer gerust weten. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden om al uw wensen te realiseren.

Een badkamer kopen in vijf stappen

Bij het kopen van een moderne badkamer bij Bad Montage, gaan wij in vijf stappen te werk. Nadat u ons vrijblijvende offerteformulier heeft ingevuld, nemen wij binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom om een moderne badkamer naar keuze te bekijken. Vervolgens stellen wij een bouwplan voor uw nieuwe badkamer op. In de eerste week na het kopen starten wij met het slopen, het leidingwerk en het opbouwen. Het betegelen en afmonteren van uw nieuwe moderne badkamer doen wij in de tweede week. Binnen twee weken hebben we dan (standaard) uw badkamer afgerond, zodat voor u de overlast minimaal is. Als u meer vragen heeft over een badkamer kopen bij Bad Montage, neemt u gerust vrijblijvend contact op.

Badkamer verbouwen

Uw nieuwe badkamermeubels

Bad Montage verzorgt uw complete badkamer. Wilt u bij ons een nieuwe moderne badkamer kopen? Dan regelen wij voor u ook uw nieuwe, waterdichte badkamermeubilair. Voor deze badkamermeubels kunt u uiteraard kiezen uit verschillende designs en kleuren. Alle soorten meubilair kunt u bij ons kopen voor uw moderne badkamer. Verschillende kasten op maat, spiegels (en spiegelkasten), wastafels, doucheruimtes, kranen, baden, toiletten, afvoerputten, inbouwreservoirs, radiatoren, sunshowers en stoomcabines: wij leveren het. Ook kunt u bij ons verschillende tegelvloeren en vloerverwarming kopen voor uw moderne badkamer.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Meer weten over badkamer verbouwen?

Bad Montage is u graag van dienst voor de installatie en montage van uw nieuwe badkamer. Ook kunt u ons inschakelen voor de verbouwing of renovatie van uw huidige badkamer. Heeft u meer vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.