Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer verbouwen Naaldwijk

Bad Montage: dé badkamerspecialist uit de omgeving van Naaldwijk

Wilt u in of nabij Naaldwijk een nieuwe badkamer of uw huidige badkamer laten verbouwen of renoveren? Of misschien wel een eigen droom badkamer ontwerpen in Naaldwijk? Dan is het raadzaam badkamerspecialist Bad Montage in te schakelen. Zowel bij het realiseren van fonkelnieuwe badkamers als bij het renoveren van bestaande badkamers ontzorgen we u in het gehele traject. Ook voor het laten ontwerpen van uw nieuwe badkamer kunt u uitstekend bij onze creatieve experts terecht. Verder hanteren wij gunstige tarieven, waardoor de kosten van een badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer voor u binnen de perken blijven. Als u meer wilt weten kunt u verder lezen of vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie over onze badkamerrenovatie

Is de huidige badkamer in uw woning in Naaldwijk toe aan een opfrisbeurt? Dan is badkamerrenovatie wellicht de beste optie voor u. Meestal is het zo dat het laten renoveren van een badkamer qua kosten meestal gunstiger is dan het kopen van een geheel nieuwe, moderne badkamer. Voor uw badkamerrenovatie in (de omgeving van) Naaldwijk kunt u met een gerust hart Bad Montage inschakelen. Desgewenst ontzorgen we u dan gedurende het totale traject dat tot een weer geheel frisse badkamer zal leiden.

Badkamer verbouwen Naaldwijk

De werkwijze van Bad Montage

Bad Montage hanteert als badkamerspecialist een zeer overzichtelijke en transparante werkwijze. Deze werkwijze, die van toepassing kan zijn bij het verbouwen of het renoveren van uw badkamer, bestaat uit vijf stappen:

  • U neemt contact met ons op, waarna wij u binnen 48 uur contacteren.
  • Wij komen bij u in of nabij Naaldwijk langs om uw wensen en eisen te bespreken.
  • We brengen een offerte uit, natuurlijk op geheel vrijblijvende basis.
  • Stemt u in met de offerte? Dan gaan we voorbereidingen treffen door goederen te bestellen en te controleren.
  • Tijdens de bouwfase wordt eerst, zo nodig, het een en ander gedemonteerd, waarna de badkamermeubels, het leidingwerk en/of betegeling worden gerealiseerd.

Bij de meeste van onze klanten weten wij het bouwen van een nieuwe standaard badkamer in zo’n twee weken te bewerkstelligen.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Badkamer ontwerpen Naaldwijk

U heeft vast een heel duidelijk idee van hoe uw droom badkamer in Naaldwijk eruit ziet. Een grote badkuip, of juist een ruime douche? Alles is mogelijk wanneer u er voor kiest om zelf uw badkamer te ontwerpen. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en maten op te namen, waarna wij u het werk uit handen nemen. Wacht dus niet langer, neem contact op en wij helpen u uw badkamer te ontwerpen in Naaldwijk

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan

Wilt u uw badkamer laten verbouwen en bent u benieuwd naar de kosten? Of gaat u binnenkort een nieuwe woning in of bij Naaldwijk betrekken en is daardoor een nieuwe, moderne badkamer nodig? Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe badkamer of het verbouwen van een bestaande badkamer, u kunt er uitstekend voor terecht bij de specialisten van Bad Montage.
Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.