Contact opnemen
Whatsapp ons

Nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer kopen

Is het tijd om een nieuwe badkamer te kopen, omdat u een nieuw huis laat bouwen of omdat uw huidige badkamer toe is aan vervanging? Schakel dan specialist Bad Montage in! Wij leveren een nieuwe badkamer tegen zo laag mogelijke tarieven, omdat wij altijd zo efficiënt mogelijk werken. Hoe dan wij dat? Wij hebben al 12 jaar ervaring met het hele traject van het verkopen van badkamers. Van ontwerp tot installatie en montage.

Bij ons een nieuwe badkamer kopen, betekent een team van servicegerichte en ervaren monteurs dat zorgvuldig voor u aan de slag gaat. Heeft u speciale wensen bij het kopen van een badkamer? Laat ook deze gerust weten. Onze vakkundige monteurs bekijken graag samen met u hoe uw wensen voor de nieuwe badkamer zo efficiënt mogelijk gerealiseerd kunnen worden.

In vijf stappen een nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer kopen bij Bad Montage werkt in vijf overzichtelijke stappen. Nadat wij uw aanvraag voor een offerte hebben ontvangen, nemen wij binnen 48 uur contact op om een persoonlijk gesprek met u in te plannen. Als u besluit tot het kopen van een nieuwe badkamer, is stap twee het opstellen van een bouwplan. Dit gaat uiteraard in samenspraak met u. Een standaard badkamer kunnen wij daarna binnen twee weken leveren. In de eerste week doen wij het slopen, leggen wij het leidingwerk aan en beginnen we weer met de opbouw van de nieuwe badkamer. In de tweede week gaan wij aan de slag met het aftegelen en afmonteren van uw nieuwe badkamer. Bij ons een nieuwe badkamer kopen betekent dat u de overlast minimaal houdt. We hebben namelijk binnen twee weken een standaard badkamer geheel voltooid!

Badkamer verbouwen

Inclusief nieuwe badkamermeubels

Er zijn meer goede redenen om uw nieuwe badkamer bij Bad Montage te kopen. Wij verzorgen namelijk niet alleen het afmonteren en de betegeling. U schakelt ons bij het kopen van uw nieuwe badkamer ook in voor waterdichte badkamermeubels. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren en designs. Bad Montage voorziet uw nieuwe badkamer bijvoorbeeld van verschillende kasten, spiegels en spiegelkasten. Allemaal op maat. Ook wastafels, doucheruimtes, kranen, baden toiletten, afvoerputten, inbouwreservoirs, radiatoren, sunshowers en stoomcabines leveren wij in verschillende varianten. Wilt u vloerverwarming? Ook dat is mogelijk, dus laat het gerust aan ons weten.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Vraag een offerte aan en neem contact op

Als u een offerte aanvraagt via deze website, nemen wij binnen 48 uur contact met u op voor een persoonlijke afspraak. U bent natuurlijk ook altijd welkom om badkamers in onze showroom te komen bekijken. Wilt u meer informatie of heeft u aanvullende vragen? Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.