Badkamer verbouwen Pijnacker-Nootdorp

Dé badkamerspecialist van Pijnacker-Nootdorp en omgeving

Wenst u in Pijnacker-Nootdorp een nieuwe badkamer of wilt u uw badkamer laten verbouwen of renoveren? Bel badkamerspecialist Bad Montage. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het realiseren van nieuwe badkamers en het renoveren van bestaande badkamers. Wij ontzorgen u gedurende het gehele traject. Tevens kunnen onze experts uw nieuwe badkamer met zorg en aandacht ontwerpen. Kenmerkend voor ons bedrijf zijn onze lage tarieven, waardoor uw nieuwe badkamer wel heel goedkoop wordt. En dat zonder erop achteruit te gaan in kwaliteit. Wenst u meer te weten omtrent uw nieuwe badkamer in Pijnacker-Nootdorp? Neem dan snel contact met ons op!

Onze badkamerrenovatie

Is uw badkamer in Pijnacker-Nootdorp broodnodig aan een verbouwing toe? Dan is een badkamerrenovatie de juiste keuze. Het is vaak zelfs goedkoper dan het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer. Wij kunnen uw badkamerrenovatie vakkundig en professioneel uitvoeren. Wij ontzorgen u graag gedurende het hele traject, zodat u straks lekker kunt genieten in uw nieuwe moderne badkamer.

De werkwijze van Bad Montage

Als badkamerspecialist is onze werkwijze persoonlijk en transparant. Zet u ons in voor uw badkamer renovatie of verbouwing, dan kunt u de volgende werkwijze van ons verwachten:

 • U neemt contact met ons op, waarna wij u binnen 48 uur contacteren.
 • Wij komen bij u in of nabij Pijnacker-Nootdorp langs om uw wensen en eisen te bespreken.
 • We brengen een offerte uit, natuurlijk op geheel vrijblijvende basis.
 • Stemt u in met de offerte? Dan gaan we voorbereidingen treffen door goederen te bestellen en te controleren.
 • Tijdens de bouwfase wordt eerst, zo nodig, het een en ander gedemonteerd, waarna de badkamermeubels, het leidingwerk en/of betegeling worden gerealiseerd.

Wist u dat wij al binnen twee weken een nieuwe badkamer kunnen realiseren? Als u snel een nieuwe moderne badkamer wenst, neemt u dan direct contact met ons op!

Goedkope badkamers

Neem contact op voor uw nieuwe badkamer in Pijnacker-Nootdorp

Bent u van plan snel uw badkamer in Pijnacker-Nootdorp te verbouwen of wilt u een nieuwe badkamer laten ontwerpen? Bent u benieuwd wat de kosten zijn? Of staat er een verhuizing op de planning, waartoe u een nieuwe moderne badkamer wenst? Wij ontwerpen deze graag voor u, waarbij wij kundig te werk gaan. Bel ons direct via 06-40361217 of stuur een e-mail naar info@bad-montage.nl om het eerste contact te leggen of een vrijblijvend bezoek aan te vragen. Bezoek ook eens onze showroom om inspiratie op te doen. Wij komen graag spoedig uw badkamerrenovatie in Pijnacker-Nootdorp verrichten!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht