Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer verbouwen Rijswijk

Dé badkamerspecialist van Rijswijk en omgeving

Wilt u in Rijswijk een nieuwe badkamer of wilt uw huidige badkamer laten verbouwen of renoveren? Bel dan nu badkamerspecialist Bad Montage. Wij zijn ware professionals in zowel de realisatie van nieuwe badkamers als de renovatie van bestaande badkamers.
Hierbij kunnen wij u gedurende het gehele traject ontzorgen. Ook kunt u een geheel nieuwe badkamer laten ontwerpen door onze experts. Wat ons bedrijf kenmerkt, zijn onze gunstige tarieven, wat maakt dat uw nieuwe badkamer zowaar een koopje is. En dat met behoud van optimale kwaliteit. Wilt u meer informatie omtrent uw nieuwe badkamer in Rijswijk? Neem dan nu contact met ons op!

Onze badkamerrenovatie

Moet uw badkamer in Rijswijk hoognodig verbouwd worden? Een badkamerrenovatie is dan de beste optie. Een renovatie is wellicht zelfs een goedkopere keuze ten opzichte dan het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer. Bad Montage kan uw badkamerrenovatie op een geheel professionele wijze uitvoeren. Tevens kunnen wij u gedurende dit traject geheel ontzorgen, waardoor u straks optimaal geniet van een mooie nieuwe badkamer.

Badkamer verbouwen Rijswijk

De werkwijze van Bad Montage

Wij hanteren als badkamerspecialist een transparante en persoonlijke werkwijze. Als u ons voor de verbouwing of voor de renovatie van uw badkamer inzet, ziet onze werkwijze er als volgt uit:

    • U neemt contact met ons op, waarna wij u binnen 48 uur contacteren.
    • Wij komen bij u in of nabij Rijswijk langs om uw wensen en eisen te bespreken.
    • We brengen een offerte uit, natuurlijk op geheel vrijblijvende basis.
    • Stemt u in met de offerte? Dan gaan we voorbereidingen treffen door goederen te bestellen en te controleren.
    • Tijdens de bouwfase wordt eerst, zo nodig, het een en ander gedemonteerd, waarna de badkamermeubels, het leidingwerk en/of betegeling worden gerealiseerd.

Wij kunnen doorgaans al binnen twee weken een geheel nieuwe badkamer realiseren. Wilt u snel een nieuwe badkamer? Neem dan contact met ons op.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Neem contact op voor uw nieuwe badkamer in Rijswijk

Wenst u uw badkamer in Rijswijk snel te verbouwen en wilt u weten wat dit kost? Of gaat u verhuizen naar een koopwoning en wenst u een nieuwe badkamer? Dan ontwerpen wij deze graag. Onze specialisten gaan zorgvuldig en aandachtig te werk. Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.