Badkamer verbouwen Rijswijk

Dé badkamerspecialist van Rijswijk en omgeving

Wilt u in Rijswijk een nieuwe badkamer of uw huidige badkamer laten verbouwen of renoveren? Bel dan nu badkamerspecialist Bad Montage. Wij zijn ware professionals in zowel de realisatie van nieuwe badkamers als de renovatie van bestaande badkamers.
Hierbij kunnen wij u gedurende het gehele traject ontzorgen. Ook kunt u een geheel nieuwe badkamer laten ontwerpen door onze experts. Wat ons bedrijf kenmerkt, zijn onze gunstige tarieven, wat maakt dat uw nieuwe badkamer zowaar een koopje is. En dat met behoud van optimale kwaliteit. Wilt u meer informatie omtrent uw nieuwe badkamer in Rijswijk? Neem dan nu contact met ons op!

Onze badkamerrenovatie

Moet uw badkamer in Rijswijk hoognodig verbouwd worden? Een badkamerrenovatie is dan de beste optie. Een renovatie is wellicht zelfs een goedkopere keuze ten opzichte dan het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer. Bad Montage kan uw badkamerrenovatie op een geheel professionele wijze uitvoeren. Tevens kunnen wij u gedurende dit traject geheel ontzorgen, waardoor u straks optimaal geniet van een mooie nieuwe badkamer.

De werkwijze van Bad Montage

Wij hanteren als badkamerspecialist een transparante en persoonlijke werkwijze. Indien u ons voor de verbouwing of renovatie van uw badkamer inzet, dan ziet onze werkwijze er als volgt uit:

 • U neemt contact met ons op, waarna wij u binnen 48 uur contacteren.
 • Wij komen bij u in of nabij Rijswijk langs om uw wensen en eisen te bespreken.
 • We brengen een offerte uit, natuurlijk op geheel vrijblijvende basis.
 • Stemt u in met de offerte? Dan gaan we voorbereidingen treffen door goederen te bestellen en te controleren.
 • Tijdens de bouwfase wordt eerst, zo nodig, het een en ander gedemonteerd, waarna de badkamermeubels, het leidingwerk en/of betegeling worden gerealiseerd.

Wij kunnen doorgaans al binnen twee weken een geheel nieuwe badkamer realiseren. Wilt u snel een nieuwe badkamer? Neem dan contact met ons op.

Goedkope badkamers

Neem contact op voor uw nieuwe badkamer in Rijswijk

Wenst u uw badkamer in Rijswijk snel te verbouwen en wilt u weten wat dit kost? Of gaat u verhuizen naar een koopwoning en wenst u een nieuwe badkamer? Dan ontwerpen wij deze graag. Onze specialisten gaan zorgvuldig en aandachtig te werk. Bel ons snel via 06-40361217 of stuur een e-mail naar info@bad-montage.nl om het eerste contact te leggen of een vrijblijvend bezoek aan te vragen. Bezoek ook eens onze showroom om inspiratie op te doen. Wij komen graag snel bij u langs voor de uitvoering van uw badkamerrenovatie in Rijswijk!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht