Badkamer verbouwen Vlaardingen

Dé badkamerspecialist van Vlaardingen en omgeving

Wenst u in Vlaardingen een geheel nieuwe badkamer of wilt u uw badkamer laten verbouwen of renoveren? Bel badkamerspecialist Bad Montage. Ons bedrijf specialiseert zich in het plaatsen van nieuwe badkamers, alsmede het renoveren van bestaande badkamers. Wij ontzorgen u gedurende dit traject geheel en kunnen uw badkamer geheel naar wens ontwerpen. Velen kiezen voor ons om onze lage tarieven, wat de aanschaf van een nieuwe badkamer wel heel aantrekkelijk maakt. En niet alleen hierom, maar ook om onze uitstekende kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij u in Vlaardingen kunnen bieden? Neem dan contact op!

Onze badkamerrenovatie

Kan uw badkamer wel een renovatie gebruiken? Schakel Bad Montage dan in, want wij maken uw badkamer op maat en geheel naar wens. Het voordeel van een badkamerrenovatie is dat deze goedkoper is dan het plaatsen van een nieuwe badkamer. Onze vakmannen verzorgen uw badkamerrenovatie op een vakkundige en professionele wijze. Gedurende het gehele traject ontzorgen wij u. Uiteindelijk geniet u straks in een prachtig verbouwde badkamer. Bel vandaag nog om een afspraak in te plan om de opties voor uw badkamer renovatie te bespreken.

De werkwijze van Bad Montage

Een persoonlijke en transparante werkwijze is waar wij als badkamerspecialist voor staan. Schakelt u ons in voor de plaatsing van uw nieuwe badkamer of een renovatie, dan gaan wij op de volgende manier te werk:

 • U neemt contact met ons op, waarna wij u binnen 48 uur contacteren.
 • Wij komen bij u in of nabij Vlaardingen langs om uw wensen en eisen te bespreken.
 • We brengen een offerte uit, natuurlijk op geheel vrijblijvende basis.
 • Stemt u in met de offerte? Dan gaan we voorbereidingen treffen door goederen te bestellen en te controleren.
 • Tijdens de bouwfase wordt eerst, zo nodig, het een en ander gedemonteerd, waarna de badkamermeubels, het leidingwerk en/of betegeling worden gerealiseerd.

En, wist u al dat u al binnen twee weken een nieuwe (standaard) badkamer in uw woning geplaatst kunt hebben? Jazeker, neem direct contact met ons op als u snel een nieuwe badkamer wenst!

Goedkope badkamers

Neem contact op voor uw nieuwe badkamer in Vlaardingen

Wilt u uw badkamer in Vlaardingen geheel laten verbouwen of bent u geïnteresseerd in een badkamer renovatie? Wenst u meer te weten over onze tarieven? Of gaat u verhuizen en wenst u een nieuwe badkamer? Dan ontwerpen wij deze graag. Neem snel contact met ons op via info@bad-montage.nl of 06-40361217 om het eerste contact te leggen of een vrijblijvend bezoek aan te vragen. Bezoek ook eens onze showroom om inspiratie op te doen. Wij komen graag bij u langs voor uw volledige badkamerrenovatie in Vlaardingen!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht