Contact opnemen
Whatsapp ons

Vloerverwarming

Badkamer vloerverwarming op cv installeren

Vloerverwarming is een uitstekende manier om uw badkamer helemaal compleet te maken als het gaat om comfort en luxe. We zien dan ook dat mensen er steeds vaker voor kiezen. Vloerverwarming in de badkamer is natuurlijk ook behoorlijk ruimte besparend. Het zit immers weggewerkt in de vloer. Uw badkamer ziet er daardoor lekker strak uit en door het gebrek aan radiatoren wordt het schoonmaken ook een stuk eenvoudiger. Wanneer u uw complete badkamer door ons laat vernieuwen of renoveren is het installeren van vloerverwarming geen enkel probleem. Vloerverwarming is overigens ook goed voor de waarde van uw woning. Neem dus snel contact op met Bad Montage voor vloerverwarming in uw badkamer.

Waarom vloerverwarming in de badkamer?

Vloerverwarming wordt het meest toegepast als verwarming voor de badkamer. Er zijn twee soorten vloerverwarming: vloerverwarming met buizen en elektrische vloerverwarming. Beiden zijn geschikt voor de badkamer. Vloerverwarming met buizen wordt aangesloten op de bestaande cv-installatie. Elektrische vloerverwarming wordt geïnstalleerd op het elektriciteitsnet. Vloerverwarming is zeer comfortabel aan de voeten en het zorgt ervoor dat de vloer snel opdroogt. Ook is vloerverwarming onzichtbaar en ruimtebesparend. Wel warmt de badkamer minder snel op dan met radiatoren.

Badkamer verbouwen

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is vrij gemakkelijk aan te leggen. Een nadeel is wel dat het energieverbruik hoger is dan bij vloerverwarming die op de cv is aangesloten. Dit heeft vooral te maken met prijsverschil tussen elektriciteit en gas.

Badkamer verbouwen

Vloerverwarming in badkamer voor ouderen

U denkt er wellicht liever niet aan, maar u weet waarschijnlijk ook dat Nederland aan het vergrijzen is. Het aantal ouderen neemt in rap tempo toe. Blijft u nog enige tijd in uw huidige woning wonen? Wellicht is het voor u dan zinvol om na te denken over een badkamer die ook voor ouderen geschikt is. Schrik niet als u zich nog jong voelt; bij Bad Montage kunt u erop rekenen dat wij bij er bij een zogenaamde badkamer voor ouderen voor zorgen dat die niet onder doet voor de ‘gewone’ badkamer. Dat is altijd een aantrekkelijke combinatie van design en optimale gebruiksvriendelijkheid. Denk daarbij aan het plaatsen van een inloopdouche i.p.v een bad, fraaie wallpanels die moeiteloos te reinigen zijn, maar ook aan een comfortabel toilet, wastafelmeubel en/of een sunshower. Uiteraard mag een comfortabele vloerverwarming daarbij niet ontbreken.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Meer weten over vloerverwarming in uw badkamer?

Heeft u meer informatie nodig over het laten installeren van een heerlijke vloerverwarming in uw badkamer. Al ruim 12 jaar ontwerpen, bouwen en renoveren wij badkamers. Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer dé plek in huis is, waar u lekker kunt relaxen. Samen met u bekijken wij welk design bij u past en wat uw wensen zijn. Of het nu gaat om vloerverwarming met buizen aangesloten op uw cv of over elektrische vloerverwarming. Neem dus gerust contact met ons op. Wij komen bij u langs en geven u advies op maat. Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen.