Vloerverwarming

Elektrische Vloerverwarming

Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming bent u niet meer afhankelijk van een CV systeem. In aanschaf bent u goedkoper dan traditionele vloerverwarming.

Elektrische vloerverwarming kan geleverd worden op dunne matjes en is eenvoudig te leggen. De vloer hoeft niet opengebroken te worden, de matjes worden over de oude vloer heen gelegd en kunnen opnieuw betegeld worden.

Het leggen van elektrische vloerverwarming scheelt enorm veel tijd! Hierdoor kunt u eerder genieten van een warme vloer!

Wij werken met de MAGNUM mat, een unieke vloerverwarmingsmat dat ontwikkeld is om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer te installeren. De mat is ca. 4 mm dun en ligt vrijwel direct onder het oppervlakte, dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer.

Advies over vloerverwarming

Overweegt u te kiezen voor vloerverwarming? Of wilt u zelfs uw hele badkamer verbouwen? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. U kunt gerust een afspraak aanvragen. Wij achterhalen uw wensen en ontwerpen vervolgens de badkamer.

elektrische vloerverwarming

    Direct contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht