Contact opnemen
Whatsapp ons

Vloerverwarming elektrisch

Elektrische Vloerverwarming

Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming bent u niet meer afhankelijk van een CV systeem. Met het aanschaffen ervan bent u ook goedkoper uit dan met een traditionele vloerverwarming.

Elektrische vloerverwarming kan geleverd worden op dunne matjes en is eenvoudig te leggen. De vloer hoeft niet opengebroken te worden, de matjes worden over de oude vloer heen gelegd en kunnen opnieuw betegeld worden.

Het leggen van elektrische vloerverwarming scheelt enorm veel tijd! Hierdoor kunt u eerder genieten van een warme vloer!

Wij werken met de MAGNUM mat, een unieke vloerverwarmingsmat die ontwikkeld is om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer te installeren. De mat is ca. 4 mm dun en ligt vrijwel direct onder het oppervlakte, dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer.

Advies over vloerverwarming

Overweegt u te kiezen voor vloerverwarming? Of wilt u zelfs uw hele badkamer verbouwen? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. U kunt gerust een afspraak aanvragen. Wij achterhalen uw wensen en ontwerpen vervolgens de badkamer.

Vloerverwarming elektrisch

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Meer weten over elektrische vloerverwarming?

Wilt u meer weten over een badkamer laten verbouwen door de vakmensen van Bad Montage? Al ruim 12 jaar ontwerpen, bouwen en verbouwen wij luxe badkamers. Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer dé plek in huis wordt, waar u even helemaal kunt ontspannen. Samen met u bekijken wij welk design bij u past en wat uw wensen zijn. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op. Wij komen bij u langs en geven u advies op maat. Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.