Badkamer verbouwen Wassenaar

Dé badkamerspecialist van Wassenaar en omgeving

Wilt u in Wassenaar een nieuwe badkamer of uw huidige badkamer laten verbouwen of renoveren? Bel snel badkamerspecialist Bad Montage! Wij zijn experts in zowel het realiseren van nieuwe badkamers als het renoveren van bestaande badkamers. Hierbij ontzorgen wij u gedurende het hele traject. Ook kunt u uw nieuwe badkamer geheel laten ontwerpen door onze creatieve professionals. Wij staan bekend om onze gunstige tarieven, waardoor een nieuwe badkamer helemaal niet duur hoeft te zijn. Wenst u meer te weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor uw nieuwe badkamer in Wassenaar!

Onze badkamerrenovatie

Is uw huidige badkamer in Wassenaar aan vernieuwing toe? Dan is een badkamerrenovatie een goede keuze. Een renovatie van uw badkamer is vaak mogelijk een goedkopere optie dan het kopen van een geheel nieuwe badkamer. Zet dan ook Bad Montage in voor een professioneel uitgevoerde badkamerrenovatie. Wij ontzorgen u graag gedurende het hele traject, zodat u straks weer een prachtige nieuwe badkamer heeft.

De werkwijze van Bad Montage

Als badkamerspecialist hanteert Bad Montage een persoonlijke en overzichtelijke werkwijze. Zet u ons in voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer, dan is onze werkwijze als volgt:

 • U neemt contact met ons op, waarna wij u binnen 48 uur contacteren.
 • Wij komen bij u in of nabij Wassenaar langs om uw wensen en eisen te bespreken.
 • We brengen een offerte uit, natuurlijk op geheel vrijblijvende basis.
 • Stemt u in met de offerte? Dan gaan we voorbereidingen treffen door goederen te bestellen en te controleren.
 • Tijdens de bouwfase wordt eerst, zo nodig, het een en ander gedemonteerd, waarna de badkamermeubels, het leidingwerk en/of betegeling worden gerealiseerd.

Wij kunnen doorgaans al binnen twee weken een geheel nieuwe badkamer realiseren. Wilt u snel een nieuwe badkamer? Neem dan contact met ons op.

Goedkope badkamers

Neem contact op voor uw nieuwe badkamer in Wassenaar

Bent u van plan uw badkamer in Wassenaar te verbouwen en wenst u meer te weten over de kosten? Of gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning, waartoe u een nieuwe badkamer behoeft? Wij ontwerpen uw nieuwe badkamer graag. Onze specialisten staan met zorg en aandacht voor u klaar. Bel ons vandaag nog via 06-40361217 of stuur een e-mail naar info@bad-montage.nl om het eerste contact te leggen of een vrijblijvend bezoek aan te vragen. Bezoek ook eens onze showroom voor inspiratie. Wij komen graag snel bij u langs voor het uitvoeren van een professionele badkamerrenovatie in Wassenaar!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht