Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer verbouwen Wassenaar

Dé badkamerspecialist van Wassenaar en omgeving

Wilt u in Wassenaar een nieuwe badkamer of uw huidige badkamer laten verbouwen of renoveren? Bel snel badkamerspecialist Bad Montage! Wij zijn experts in zowel het realiseren van nieuwe badkamers als het renoveren van bestaande badkamers. Hierbij ontzorgen wij u gedurende het hele traject. Ook kunt u uw nieuwe badkamer geheel laten ontwerpen door onze creatieve professionals. Wij staan bekend om onze gunstige tarieven, waardoor een nieuwe badkamer helemaal niet duur hoeft te zijn. Wenst u meer te weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor uw nieuwe badkamer in Wassenaar!

Onze badkamerrenovatie

Is uw huidige badkamer in Wassenaar aan vernieuwing toe? Dan is een badkamerrenovatie een goede keuze. Renovatie van uw badkamer is vaak een goedkopere optie dan het kopen van een geheel nieuwe badkamer. Zet dan ook Bad Montage in voor een professioneel uitgevoerde badkamerrenovatie. Wij ontzorgen u graag gedurende het hele traject, zodat u straks weer een prachtige nieuwe badkamer heeft.

Badkamer verbouwen Alphen aan den Rijn

De werkwijze van Bad Montage

Als badkamerspecialist hanteert Bad Montage een persoonlijke en overzichtelijke werkwijze. Zet u ons in voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer, dan is onze werkwijze als volgt:

  • U neemt contact met ons op, waarna wij u binnen 48 uur contacteren.
  • Wij komen bij u in of nabij Wassenaar langs om uw wensen en eisen te bespreken.
  • We brengen een offerte uit, natuurlijk op geheel vrijblijvende basis.
  • Stemt u in met de offerte? Dan gaan we voorbereidingen treffen door goederen te bestellen en te controleren.
  • Tijdens de bouwfase wordt eerst, zo nodig, het een en ander gedemonteerd, waarna de badkamermeubels, het leidingwerk en/of betegeling worden gerealiseerd.

Wij kunnen doorgaans al binnen twee weken een geheel nieuwe badkamer realiseren. Wilt u snel een nieuwe badkamer? Neem dan contact met ons op.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Neem contact op voor uw nieuwe badkamer in Wassenaar

Bent u van plan uw badkamer in Wassenaar te verbouwen en wenst u meer te weten over de kosten? Of gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning, waartoe u een nieuwe badkamer behoeft? Wij ontwerpen uw nieuwe badkamer graag. Onze specialisten staan met zorg en aandacht voor u klaar. Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.