Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer verbouwen Westland

Bad Montage: dé badkamerspecialist uit de omgeving van het Westland

Wenst u in het Westland een nieuwe badkamer te laten installeren? Of wilt u uw huidige badkamer laten verbouwen of renoveren? Schakel dan badkamerspecialist Bad Montage in. Zowel de realisatie van geheel nieuwe badkamers als de renovatie van bestaande badkamers weten we onberispelijk tot een goed einde te brengen. Als u nog geen ontwerp heeft, dan kunt u bovendien onze creatieve experts uw toekomstige badkamer laten ontwerpen. We hanteren voor dit alles aantrekkelijke tarieven, zodat de kosten van een nieuwe badkamer of een badkamerrenovatie voor u beperkt blijven. Wilt u meer weten? Lees dan even verder of neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over onze badkamerrenovatie

Is de badkamer van uw woning in het Westland toe aan een opknapbeurt? De renovatie van uw badkamer is dan een logische keuze. Een badkamerrenovatie gaat normaliter immers gepaard met lagere kosten dan het bestellen van een totaal nieuwe, moderne badkamer. In het Westland, maar ook daarbuiten, kunt u hiervoor uitstekend de specialisten van Bad Montage inzetten. Wat uw precieze wensen ook zijn, wij weten ervoor te zorgen dat u binnenkort weer van een frisse nieuwe badkamer kunt gebruikmaken.

Badkamer verbouwen Alphen aan den Rijn

De werkwijze van Bad Montage

Als badkamerspecialist hanteert Bad Montage een transparante en overzichtelijke manier van werken bij het realiseren van nieuwe badkamer. Deze werkwijze, die we ook kunnen toepassen bij het verbouwen of renoveren van badkamers, bestaat uit vijf fasen:

  • U neemt contact met ons op, waarna wij u binnen twee dagen terugbellen.
  • Wij komen bij u in het Westland langs om uw wensen en eisen door te nemen.
  • We brengen een offerte uit, uiteraard op geheel vrijblijvende basis.
  • Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan we voorbereidingen treffen door goederen te bestellen en te controleren.
  • Tijdens de bouwfase wordt eerst, zo nodig, het een en ander ontmanteld, waarna de badkamermeubels, het leidingwerk en/of de betegeling worden gerealiseerd.

Bij het merendeel van onze klanten weten we de bouw van een nieuwe badkamer in zo’n twee weken af te ronden.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Badkamer ontwerpen Westland

U heeft vast een heel duidelijk idee van hoe uw droom badkamer eruit ziet. Een grote badkuip, of juist een ruime douche? Alles is mogelijk wanneer u er voor kiest om zelf uw badkamer te ontwerpen. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en maten op te namen, waarna wij u het werk uit handen nemen. Wacht dus niet langer, neem contact op en wij helpen u uw badkamer ontwerpen in het Westland.

Vraag vrijblijvend een bezoek van onze specialist aan

Wenst u uw badkamer te laten verbouwen en bent u nieuwsgierig naar de kosten die hierbij komen kijken? Of gaat u verhuizen naar een nieuwbouwhuis in het Westland en is een nieuwe, moderne badkamer daarom nodig? Voor het ontwerpen van een nieuwe badkamer of de verbouwing of renovatie van een bestaande badkamer, u kunt er de specialisten van Bad Montage risicoloos voor inschakelen. Bel 06-40361217 of stuur een e-mail naar info@bad-montage.nl om het eerste contact te leggen of een vrijblijvend bezoek aan te vragen. Het is vanzelfsprekend dat u voor het stellen van vragen over badkamerrenovaties, of het bekijken van onze moderne badkamers, ook welkom bent in onze showroom vlakbij het Westland. Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.