Contact opnemen
Whatsapp ons

Badkamer verbouwen Zoetermeer

De badkamerspecialist van Zoetermeer en omgeving

Wilt u in Zoetermeer uw badkamer verbouwen of renoveren? Of wilt u een nieuwe badkamer en bent u benieuwd wat de kosten daarvoor zijn? Dan heten wij u graag welkom bij Bad Montage! Samen met u bekijken wij de mogelijkheden om uw badkamer in Zoetermeer een nieuwe, frisse en moderne look te geven. Wij kunnen u daarbij begeleiden van het ontwerp tot de bouw. Ook voor de prijs zit bij u bij ons goed: wij hanteren lage tarieven, zodat uw badkamerrenovatie of -verbouwing betaalbaar blijft. Meer weten over de exacte prijzen? Bel ons dan gerust of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen bij u langs in Zoetermeer voor een persoonlijk adviesgesprek.

Badkamerrenovatie

Misschien wilt u niet meteen een nieuwe badkamer kopen, maar wilt u uw huidige kamer laten renoveren. Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen voor u uw badkamerrenovatie in Zoetermeer. Wij werken volgens vijf stappen. Nadat u een aanvraag voor een offerte heeft ingediend voor het renoveren of verbouwen van uw badkamer, nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Vervolgens plannen wij een persoonlijk gesprek met u in. Eventueel nodigen wij u uit in onze showroom nabij Zoetermeer. Daarna stellen wij een bouwplan op voor uw badkamerrenovatie. In de eerste week starten we vervolgens met eventuele sloopwerkzaamheden en met het leidingwerk. In de tweede week gaan wij in Zoetermeer uw badkamer tegelen en afmonteren.

Badkamer verbouwen Alphen aan den Rijn

Moderne uitstraling dankzij luxe sanitair en tegels

U wilt natuurlijk een moderne badkamer met een luxe uitstraling. Wij maken daarom gebruik van luxe sanitair en tegels. Door onze lage tarieven leveren wij goedkope badkamers op, maar dankzij de kwaliteit van het materiaal krijgt uw badkamer de luxe uitstraling die u wenst. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw badkamer in Zoetermeer jaren meegaat Mede door de nieuwste technieken te gebruiken bij het plaatsen van de tegels en het sanitair. Daarnaast bieden wij twee jaar garantie op de montage.

Bad Montage

Offerte aanvraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Bad Montage

Persoonlijk gesprek

Wij komen langs en bespreken wat uw wens is, wij kunnen voor design doorverwijzen naar de showroom.

Bad Montage

Bouwplan

Werkzaamheden voorbereiding worden getroffen en alle spullen worden besteld en gecontroleerd.

Bad Montage

Bouwfase

De eerste week starten we met het slopen, leidingwerk en opbouw. De tweede week gaan wij tegelen
en afmonteren.

Interieur van uw badkamer

Uiteraard wilt u in uw gerenoveerde of nieuwe badkamer ook een modern interieur. Wij installeren daarom met grote zorg waterdichte badkamermeubels zodat al uw spullen geheel droog kunnen blijven. Daarnaast verzorgen wij voor uw badkamer in Zoetermeer spiegelkasten (mogelijk met verlichting) en kasten op maat. Ook heeft u de keuze uit een schuifcabine- of inloopdouche en verschillende soorten wastafels, kranen, baden, toiletten en radiatoren. Ook kunnen wij voor u een sunshower (een zonnebank onder de douche) of een stoomcabine voor u installeren in uw badkamer in Zoetermeer.

Neem contact met ons op

Meer informatie over het renoveren of verbouwen van uw badkamer? Neem dan snel contact op met de badkamerspecialisten van Bad Montage. Bel ons op 06 14 93 85 82 of mail naar info@bad-montage.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en daar direct een offerte aanvragen.