Badkamer verbouwen

Het verbouwen van uw badkamer

Is uw badkamer gedateerd en wordt het hoog tijd deze te verbouwen? En weet u al wat uw wensen voor uw nieuwe badkamer zijn, of heeft u nog geen enkel idee? Geen zorgen, want badkamerspecialist Bad Montage staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het plaatsen van nieuwe badkamers als het renoveren van bestaande. Indien gewenst kunnen wij uw badkamer geheel ontwerpen. Wilt u snel uw badkamer verbouwen? En wilt u weten wat u dit gaat kosten? Neem dan contact met ons op!

Ontwerp bij uw badkamerrenovatie

Wilt u uw badkamer laten verbouwen en deze een stoere uitstraling geven? Dan kunnen wij uw huidige tegels ook vervangen door betonstuc. Zo wordt uw badkamer een mooi en strak geheel. Ook goed om te weten, is dat betonstuc op diverse ondergronden toe te passen is. Wij kunnen dit materiaal dan ook geheel naar wens voor u leggen. Heeft u specifieke ideeën voor uw badkamer? Leg deze dan aan ons voor, zodat wij de badkamer van uw dromen kunnen creëren!

Het meubilair van uw badkamer

Wanneer wij uw badkamer verbouwen, wordt ook uw meubilair hierin meegenomen. Zo verzorgen wij waterdichte badkamermeubels, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren en designs. Zo kunt u kiezen uit een brede variatie aan kasten op maat, spiegels, wastafels, doucheruimtes, baden, kranen, toiletten, inbouwreservoirs, drains en afvoerputten, stoomcabines, sunshowers en radiatoren. Bij het verbouwen van uw badkamer houden wij ook rekening met uw eventuele vloerverwarming.

Goedkope badkamers

Badkamer verbouwen: de kosten

Een badkamer verbouwen hoeft niet veel te kosten. Zo bent u indien u uw badkamer renoveert een stuk goedkoper uit dan wanneer u een geheel nieuwe badkamer laat plaatsen. Wij verzorgen het gehele traject tegen een zeer aantrekkelijke prijs, wat maakt dat al velen ervoor hebben gekozen hun badkamerrenovatie in onze handen te leggen. Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren wat het verbouwen van uw badkamer u zal kosten en een vrijblijvende offerte kunnen opstellen.

De voordelen van Bad Montage

Indien u Bad Montage inschakelt om uw badkamer te verbouwen, hebben wij u veel te bieden. Zo bieden wij u het volgende:

 • Ruime ervaring – we ontwerpen, verbouwen, installeren en renoveren al 12 jaar badkamers
 • Volledige montage van de badkamer met 2 jaar garantie
  Zorgvuldige en complete levering van uw badkamer van A t/m Z
 • Een ervaren, professioneel en servicegericht team van monteurs

Neem contact op om uw badkamer te verbouwen

Voor ons is het van belang dat u uzelf thuis voelt in uw badkamer. Wilt u uw badkamer laten verbouwen door ware professionals? En wenst u meer te weten omtrent de kosten van het verbouwen van uw badkamer? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en stuur een mail naar info@bad-montage.nl of bel naar 06-40361217. Wij staan graag voor u klaar om uw badkamer te verbouwen en informeren u graag over de kosten hiervan!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht