Badkamer verbouwen Maassluis

Dé badkamerspecialist van Maassluis en omgeving

Wenst u in Maassluis een geheel nieuwe badkamer of wilt u uw badkamer laten verbouwen of renoveren? Bel badkamerspecialist Bad Montage. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren en renoveren van diverse badkamers. Wij ontzorgen u gedurende het gehele traject. Ook kunnen wij uw badkamer geheel naar wens ontwerpen. Ons bedrijf staat voor lage tarieven, waardoor wij het aanschaffen van een nieuwe badkamer zo aantrekkelijk mogelijk maken. En dit met behoud van kwaliteit. Wenst u meer te weten over onze diensten in Maassluis? Neem dan direct contact met ons op!

Onze badkamerrenovatie

Is uw huidige badkamer aan een renovatie toe? Dan renoveren wij graag uw badkamer, geheel naar wens en op maat. Wist u dat een badkamerrenovatie vaak zelfs goedkoper is dan het plaatsen van een nieuwe badkamer? Wij kunnen uw badkamerrenovatie dan ook vakkundig en professioneel verrichten. Hierbij wordt u gedurende het gehele traject ontzorgd. Dat wordt genieten straks, in uw nieuwe prachtige badkamer!

De werkwijze van Bad Montage

Wij staan als badkamerspecialist voor een persoonlijke en transparante werkwijze. Indien u ons inzet voor uw nieuwe badkamer of badkamerrenovatie, verloopt onze werkwijze als volgt:

 • U neemt contact met ons op, waarna wij u binnen 48 uur contacteren.
 • Wij komen bij u in of nabij Alphen aan den Rijn langs om uw wensen en eisen te bespreken.
 • We brengen een offerte uit, natuurlijk op geheel vrijblijvende basis.
 • Stemt u in met de offerte? Dan gaan we voorbereidingen treffen door goederen te bestellen en te controleren.
 • Tijdens de bouwfase wordt eerst, zo nodig, het een en ander gedemonteerd, waarna de badkamermeubels, het leidingwerk en/of betegeling worden gerealiseerd.

Wat wij u ook kunnen vertellen, is het goede nieuws dat wij al binnen twee weken een nieuwe standaard badkamer kunnen plaatsen. Handig als u snel een nieuwe badkamer behoeft!

Goedkope badkamers

Neem contact op voor uw nieuwe badkamer in Maassluis

Wenst u een geheel verbouwde badkamer in Maassluis en wilt u meer informatie over onze kosten? Of verhuist u en wilt u een nieuwe badkamer laten plaatsen? Wij ontwerpen uw badkamer graag. Neem direct contact op via 06-40361217 of info@bad-montage.nl om het eerste contact te leggen of een vrijblijvend bezoek aan te vragen. Bezoek ook eens onze showroom om inspiratie op te doen. Wij komen graag bij u langs om uw badkamerrenovatie geheel te verzorgen in Maassluis!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht